برگزاری اولین جلسه شورای تحقیقات نظام سلامت معاونت بهداشت

اولین جلسه دوره جدید شورای تحقیقات نظام سلامت با حضور دکتر علیرضا دلاوری در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در آغاز این جلسه که به ریاست دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه روز دوشنبه سوم شهریور 99 برگزار شد، نجمه الملوک امینی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و دبیر شورا، به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای بهبود فرآیند بررسی پروپوزال‌های ارسال شده به  دبیرخانه و فلوچارت پیشنهادی فرآیندهای اجرایی شورا پرداخت.
در ابتدا دکتر دلاوری اهداف و انتظارات از شورای تحقیقات نظام سلامت را مطرح کرد.
سپس دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت، دکتر محمدرضا قیوم زاده معاون اجرایی، دکتر فرید ابوالحسنی و دکتر سمانه اکبرپور اعضای هیئت علمی دانشگاه، دکتر عباس وثوق مقدم عضو هیئت علمی وزارت بهداشت، دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت به عنوان اعضای شورا، نظرات خود را در مورد فرآیند انجام کارها، لزوم تغییر در روش بررسی و نظارت بر اجرای پروپوزال‌ها و اهمیت ثبت نظام مند مستندات جلسات شورا مطرح کردند.
 در ادامه، پنج پروپوزال HSR واصله به دبیرخانه، با توجه به نظراتی که مدیران گروه‌های مربوطه ارائه کرده بودند مورد بررسی قرار گرفت و در پایان مقرر شد شیوه نامه شورا و سایر مستندات تهیه و بازبینی شده و در جلسات آینده نهایی و ابلاغ شود.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی