برگزاری اولین جلسه کمیته تغذیه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست کمیته تغذیه در سال 1402 را با هدف بهبود خدمات رسانی به دانشجویان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین جلسه کمیته تغذیه با حضور نمایندگان شورای صنفی کمیته تغذیه و دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی و مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی چهارشنبه 17 خرداد ماه 1402 از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه پیشنهادات نمایندگان شورای صنفی درباره تغییر نحوه ارائه صبحانه به دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد ضمن نظرخواهی از دانشجویان، در صورت درخواست اکثریت آن ها طرح اعتبار خرید اقلام صبحانه اجرا شود.
توضیح اینکه صفا بابادی رئیس اداره تغذیه، زهره سادات سکاکی معاون و علیرضا ابراهیم ناز مسئول اتوماسیون تغذیه نیز حضور داشتند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی