برگزاری تمرین دور میزی اعضای کمیته بحران بیمارستان شریعتی

تمرین دور میزی پاسخ به حوادث پرتوی اعضای کمیته بحران بیمارستان شریعتی با حضور کارشناسان اداره پدافند غیر عامل دانشگاه برگزار شد.

برگزاری تمرین دور میزی اعضای کمیته بحران بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، جلسه این کمیته سه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ به ریاست دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی برگزار شد. دراین جلسه اعضای کمیته بحران بیمارستان شریعتی به همراه رقیه چمانی، زلیخا محمدپور و‌ایمان فلاح کارشناسان پیشگیری از سوانح و حوادث اداره پدافند غیر عامل دانشگاه به بررسی سناریوی تمرین عملیاتی پاسخ به حوادث پرتوی پرداختند.
دکتر جمشیدی به عنوان فرمانده عملیات در این جلسه به برگزاری دقیق مانور تأکید کرد گفت: ما این مانور را با تمام امکاناتی که داریم به نحو احسن برگزار می‌کنیم و بعد از مانور به بررسی کمبود‌ها و نواقص خواهیم پرداخت.
در ادامه دکتر محمدرضا جعفری مدیر درکمان بیمارستان شریعتی به عنوان فرمانده بخش عملیات سناریو را بازخوانی کرد. کارشناسان پدافند غیر عامل نیز به توصیف صحنه تمرین و روند برگزاری مانور پرداختند.
در این تمرین دورمیزی اعضا با نظارت فرمانده عملیات به تببین نقش و فعالیت خود پرداختند.
تمرین عملیاتی پاسخ به حوادث پرتوی پنج شنبه ۲۹ مهر در بیمارستان شریعتی برگزار می‌شود.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد