برگزاری جشنواره غذا به مناسبت هفته ملی سلامت کودکان در خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت اسلامشهر
به مناسبت هفته ملی سلامت کودکان، جشنواره غذا به همت سفیران سلامت در خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت اسلامشهر برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، به مناسبت هفته ملی سلامت کودکان (20 لغایت 14 مهر 1403) جشنواره غذا با محوریت غذا های سالم برای کودکان در پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت به همت داوطلبین و سفیران سلامت برگزار شد. در راستای حفظ و ارتقا سلامت کودکان، تقویت ارتباط متقابل بین کودک و والدین و داشتن تغذیه سالم، تهیه غذا و مصرف آن در کنار اعضای خانواده اهمیت زیادی دارد. تهیه غذا در خانه موجب آرامش و صمیمیت اعضای خانواده می شود. گردهم آمدن اعضای خانواده برای صرف غذا، بهترین فرصت برای گفتگو و گوش دادن به حرف کودکان است بشرطی که در این گفتگو از تلویزیون، تلفن یا کامپیوتر استفاده نشود. تعامل اجتماعی برای کودکان یک امر ضروری است. مصاحبت و گفتگوی ساده با والدین، نقش مهمی در کاهش استرس و بهتر شدن خلق وخو و افزایش عزت نفس کودک دارد. گفتگو به شناخت مشکلات کودکان و حل به موقع آنها کمک می کند. فست فود معمولا حاوی قند و کالری زیاد، چربی ناسالم و کمترین مواد مغذی است. هنگام استفاده کودکان از تنقلات (خوراکی هایی است که کودکان برای خوردن آن وسوسه می شوند) زمان خوبی برای آشنایی کودکان با غذاهای سالم است.
ارسال به دوستان