• تاریخ انتشار : 1403/07/29 - 13:06

برگزاری جشنواره غذای سالم در دبستان پسرانه قدس منطقه 11 تهران

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جشنواره غذای سالم در مدرسه ابتدایی پسرانه قدس خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهسا مراد پور، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: به‌منظور افزایش تعامل والدین دانش آموزان با مدرسه و همچنین ارتقاء سطح آگاهی آنان در زمینه آشنایی با انواع غذاهای خانگی سالم، این واحد با هماهنگی مریم ساقی، کارشناس سلامت و پیشگیری آموزش‌وپرورش منطقه 11 تهران و شهاب ویسی، مدیر مدرسه ابتدایی پسرانه قدس، جشنواره غذای سالم را برگزار کردند.
وی در ادامه افزود: حسین رحیمی، معاون پرورشی اداره آموزش‌وپرورش منطقه 11 گفت: برگزاری جشنواره غذا در ترویج فرهنگ غذای سالم، آشنایی والدین و دانش آموزان با غذاهای محلی، سنتی و قومیت‌های مختلف، مفید و مؤثر است.
همچنین بهجت رشیدی و مهسا مراد پور کارشناسان واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به استاندارهای تهیه و پخت غذا ازجمله استفاده از مواد غذایی باکیفیت و تازه، پرهیز از مصرف مواد غذایی مضر و ناسالم مانند نمک و روغن تأکید کردند.
در پایان به برخی از برگزیدگان این جشنواره، جوایزی اهدا شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی