برگزاری جلسه آموزشی "تغذیه و فشار خون "در پایگاه شماره 2 چهاردانگه

شهرزاد پیر شاه، کارشناس بهبود تغذیه مرکزخدمات جامع سلامت چهاردانگه کلاس آموزشی "تغذیه و فشار خون "رابرای سفیران سلامت پایگاه شماره 2 چهاردانگه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی سه شنبه 21 شهریور 1402  با حضور شهرزاد پیر شاه، کارشناس بهبود تغذیه مرکزخدمات جامع سلامت چهاردانگه و سفیران سلامت پایگاه شماره2 چهاردانگه برگزار شد.

پیر شاه گفت: فشار خون بالا به افزایش فشار خون سیستولی (140 میلی متر جیوه و بالاتر)و فشار خون دیاستولی (90 میلی متر جیوه و بالاتر)و یا یکی از هر دو حالت اطلاق میشود .بنابراین فشار خون مساوی و یا بالاتر از 90/140 میلی متر جیوه فشار خون بالا محسوب می شود و افزایش هر یک از عدد های حداکثر و حداقل فشار خون ،فشار خون بالا محسوب می شود .

وی در ادامه بیان کرد: عوامل موثر در فشار خون بالا شامل: ارث، سن، چاقی،قرص های ضد بارداری خوراکی وجنسیت میباشد. و همچنین در مورد مقدار توصیه شده مصرف نمک، مصرف میان وعده ها و تنقلات، روغنها و تاثیر آن در فشار خون توضیحاتی ارائه داد وتاکید داشت در منابع غذایی روزانه از میوه ها و سبزیجات ،حبوبات و غلات کامل ، زردالو ،گوجه فرنگی ، هندوانه ، موز، سیب زمینی ،آب پرتقال و گریپ فروت که منابع خوبی از پتاسیم هستند بیشتر استفاده شود .

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده