برگزاری جلسه آموزشی با عنوان تغذیه سالم در دوران سالمندی در حسینیه شهدای چهاردانگه شهرستان اسلامشهر

جلسه آموزشی با عنوان تغذیه سالم در دوران سالمندی به مناسبت هفته ملی سلامت ( 7 تا 1 اردیبهشت) درحسینیه شهدای چهاردانگه شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 جلسه آموزشی با عنوان تغذیه سالم در دوران سالمندی به مناسبت هفته ملی سلامت ( 7 تا 1 اردیبهشت)با حضور 31 نفر از سالمندان درحسینیه شهدای چهاردانگه شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

در این جلسه شهرزاد پیرشاه کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه مطالبی درخصوص تغذیه سالم در دوران سالمندی و سلامت سالمندان در خانواده ارائه کرد. پیرشاه توصیه هایی در خصوص گروه های غذایی مورد نیاز برای سالمندان و اهمیت مصرف سبزی و میوه در کاهش مشکلات گوارشی سنین سالمندی وسپری کردن دوران سالمندی سالم پرداخت.

محسن عصمتی

محسن عصمتی