برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته جمعیت در دهیاری روستای ده عباس در شهرستان اسلامشهر

با همکاری واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر و دهیاری روستای ده عباس در راستای برنامه‌های هفته جمعیت جلسه آموزشی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، کبری فرحی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شاتره در این جلسه آموزشی که یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ برای عموم مردم روستای ده عباس برگزار شد با اشاره به پیام رهبری گفت: سلام به همه‌کسانی که دلسوزانه و عاقبت اندیشانه به فعالیت در این حوزه روی آورده‌اند و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چاره‌جویی برای نجات کشور از آینده ی هولناک پیری جمعیت می‌پردازند.
وی در ادامه با تأکید بر سخنان رهبری  افزود: رهبری در سخنان خود بار دیگر تأکید کرده‌اند که تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده یکی از ضروری‌ترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این‌یک سیاست حیاتی برای آینده بلندمدت کشور عزیز ما است.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی