برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم به مناسبت هفته ملی سلامت در مدرسه سعادت در چهاردانگه

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه با مشارکت مدیر مدرسه سعادت به‌منظور ارتقای سواد سلامت دانش آموزان جلسه آموزشی با عنوان هرم غذایی و اهمیت مصرف حبوبات برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شهرزاد پیرشاه، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه در این جلسه آموزشی که به مناسبت هفته ملی سلامت چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲  برگزار شد در رابطه با تغییرات در هرم غذایی جدید توضیحاتی به دانش آموزان داد و سپس درباره  اهمیت مصرف حبوبات گفت: حبوبات دسته‌ای از مواد غذایی می‌باشد که درصورتی‌که همراه با غلات مصرف شوند، از جهت ارزش غذایی دارای پروتئین همسان با گوشت می‌باشد با این تفاوت که فاقد کلسترول و دارای فیبر غذایی مناسب برای سلامت دستگاه گوارش است. کلسیمی که در حبوبات وجود دارد باعث استحکام مقاومت استخوان‌ها و کاهش خطر پوکی استخوان می‌شود.
وی در ادامه افزود: حبوبات منبع غنی آهن هستند و برای پیشگیری از کم‌خونی خصوصاً در زنان و کودکان مفید است.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی