برگزاری جلسه بررسی روند پذیرش، درمان و پیگیری مادران باردار پرخطر مراجعهکننده به بیمارستان امام زمان اسلامشهر در معاونت درمان
با حضور مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه و نمایندگان بیمارستان امام زمان (عج) فرآیند پذیرش و درمان مادران باردار این مرکز بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، یکشنبه 30 شهریورماه 1399 با حضور دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی، دکتر صمدیان رئیس و دکتر بندی داریان مسئول فنی و رئیس بخش زنان و مامایی بیمارستان امام زمان، الهه خالو نظری مسئول امور مامایی و مژگان اکبری کارشناس سلامت مادران معاونت درمان فرآیند پذیرش، درمان و پیگیری مادران باردار مراجعهکننده به این مرکز و چالشهای موجود در این حوزه بررسی و چارهجویی شد.
دکتر گنجعلیخان با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی بیمارستان امام زمان (عجب) و نیاز مردم منطقه به خدمات درمانی باکیفیت و ایمن خاطرنشان کرد: حفظ ایمنی بیماران و بهویژه مادران باردار در هر شرایطی یک ضرورت است. در همین راستا ویزیت تمامی مادران باردار پرخطر مراجعهکننده به بیمارستان باید توسط متخصص زنان مقیم انجام و برای همه مادران باردار مشکوک به کووید 19 پرونده بستری سرپایی تشکیل شود. همچنین انتقال مادران باردار پرخطر بیبضاعت از این مرکز به سایر مراکز دولتی و تأمین اجتماعی باید با هماهنگی ستاد هدایت و معاونت درمان دانشگاه انجام شود.
وی ضمن تأکید بر نظارت مستمر گروه مامایی معاونت درمان بر نحوه ارائه خدمات بیمارستانی مراکز تحت پوشش گفت: اشتغال و انعقاد قرارداد با سایر متخصصان زنان منطقه بهمنظور تکمیل شیفتهای مقیمی زنان بیمارستان امام زمان یک ضرورت است.
نظری نیز در این جلسه، بلوک زایمان را بهعنوان یک بخش مهم در ارائه خدمات به مادران و نوزادان خواند و افزود: بلوک زایمان باید در تمامی شیفتها فعال بوده و چیدمان نیروهای انسانی آن طبق استانداردهای وزارت متبوع در نظر گرفته شود.
نظر دهید