• تاریخ انتشار : 1399/10/16 - 13:07

برگزاری جلسه بررسی پیشرفت پروژه بیمارستان شریعتی 2

مسئولان بیمارستان شریعتی در جلسه‌ای با حضور مدیر مالی دانشگاه و شهردار منطقه 22 تهران، مسائل و پیشرفت پروژه بیمارستان شریعتی 2 را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، سه‌شنبه 16 دی 99 جلسه‌ای با حضور دکتر مهر پور رئیس، دکتر رفعتی مدیر بیمارستان شریعتی، آزاده چتروزمدیر مالی دانشگاه و رحمان زاده شهردار منطقه 22 تهران در بیمارستان شریعتی 2 برگزار شد. در این جلسه مهندس صفا الدین نیازمند مشاور ریاست درامورپروژه بیمارستان شریعتی 2 گزارشی از پیشرفت ساختمانی و روند اجرای پروژه ارائه کرد. هماهنگی با شهرداری و بررسی راهکارها برای احداث راه دسترسی به ساختمان‌های پروژه از مسائلی بود که در این جلسه بررسی شد.
بیمارستان دکتر شریعتی 2 یک بیمارستان بزرگ فوق تخصصی است که در منطقه 22 تهران، واقع در انتهای اتوبان شهید خرازی در حال ساخت است.

• گروه خبری : بیمارستان شریعتی
 فرانک  معصومی فرد