برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در معاونت بهداشت

جلسه بهبود تغذیه کارکنان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 30 خرداد 1400 جلسه بهبود تغذیه کارکنان در معاونت برگزار شد و در این جلسه دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران هدف از اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار را ارتقای عادات غذایی و رفتارهای تغذیه‌ای سالم در کارکنان و ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به‌منظور تأمین سلامت و امنیت غذایی کارکنان اعلام کرد.
در ادامه میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت ضمن تشریح شیوه‌نامه و سند اجرایی برنامه، در مورد فرایند اجرایی برنامه تغذیه سالم در محیط کار، دستورالعمل‌ها و چک‌لیست‌های مرتبط آموزش‌های لازم را ارایه کرد.
در پایان نیز رؤسا و کارشناسان مسئول و کارشناسان گروه تغذیه و سلامت محیط کار و آموزش حاضر در جلسه به بحث و تبادل‌نظر در راستای ارتقای سلامتی کارکنان پرداختند.
در این جلسه کارشناسان گروه بهبود تغذیه عاطفه سادات صفوی و سحر بنی عامریان نیز حضور داشتند.

اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *