برگزاری جلسه تفسیر قرآن کریم در ماه مبارک رمضان در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

به همت واحد فرهنگی شبکه و همکاری مرکز قرآن و عترت نهاد رهبری در دانشگاه، جلسه تفسیر قرآن کریم در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، جلسه تفسیر قرآن ویژه ماه مبارک رمضان سه شنبه 22 فروردین 1402 با حضور دکتر محمدجعفر غفرانی، استاد قرآن دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و رابطین فرهنگی واحدهای تابعه در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

دکتر غفرانی ضمن تسلیت ایام شهادت مولی الموحدین علی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات به تفسیر آیات الهی قرآن پرداخت.

وی در ابتدا در مورد آیات مهم از منظر قرآن مواردی رابیان کرده و به آیات پر تکرار و مهم که تاکید بر معجزه بودن قرآن، انزار، جهاد، تفکروتعقل، بصیرت می باشد توضیحاتی ارائه داد.

همچنین در مورد خودشناسی که باعث شناخت نیازهای انسان و در نهایت شناخت آفریننده اوست، آیاتی بیان شد.

حضرت علی(ع) میفرمایند: سودمندترین شناخت، خود شناسی است.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده