برگزاری جلسه فصلی کارشناسان ناظر مراکز خدمات جامع سلامت در شهرستان اسلامشهر

واحد آموزش بهداشت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای برنامه‌ها و چک لیست‌های مربوطه جلسه فصلی ویژه کارشناسان ناظر مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش برگزار کرد.

برگزاری جلسه فصلی کارشناسان ناظر مراکز خدمات جامع سلامت در شهرستان اسلامشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰ و باهدف نظارت بر اجرای صحیح برنامه‌های هر خانه یک پایگاه سلامت، برنامه ملی خود مراقبتی و رویکردهای آن، دستورالعمل کلی نیازسنجی و آشنایی با سامانه شهاب و...  تشکیل شد.
در ابتدا تمام موارد چک لیست‌های سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت، کارشناس ناظر بررسی و سپس چک‌لیست نظارتی مراقبین سلامت و بهورزان به‌طور کامل مرور و توضیحات تکمیلی داده شد تا بر اساس حد انتظار شاخص‌های پنل مدیریت آموزش و ارتقای سلامت مداخلات به‌درستی طراحی و اجرا شوند.
در ادامه نظارت بر تشکیل و مدیریت گروه‌های مجازی از گروه‌های هدف سفیران سلامت خانوار، اعضاء گروه‌های خودیار و سازمان‌های بین بخشی، برگزاری جلسات آموزشی آنلاین و حضوری با مشارکت تمامی کارشناسان فنی مراکز و استخراج صحیح آمارهای مربوطه تأکید شد.
در پایان مروری بر انجام نیازسنجی سلامت جامعه و آشنایی با سامانه شهاب (شبکه هوشمند آموزش بهداشت) که به همت گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه راه‌اندازی شده است، صورت گرفت.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی