• تاریخ انتشار : 1403/06/25 - 09:30

برگزاری جلسه هماهنگی جمع‌آوری و تحویل نمونه‌های غربالگری نوزادان به آزمایشگاه

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه هماهنگی جمع‌آوری و تحویل نمونه‌های غربالگری نوزادان به آزمایشگاه‌های این مرکز، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فریناز انشائی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: جلسه با حضور دکتر احد گوارا، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران، محسن حیدری، کارشناس بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت، دکتر مریم ملکی، کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول امور عمومی، زهرا مسعودی، کارشناس بیماری‌های غیر واگیر و اکبر رحمتی، مسئول امور نقلیه این مرکز، در دفتر معاونت برگزار شد.
دکتر ملکی، مشکلات حمل‌ونقل و ارسال نمونه‌های غربالگری را مورد بررسی قرارداد و در خصوص راهکارهای حل مشکلات با اعضای حاضر در جلسه گفتگو و تبادل‌نظر کرد.
وی در ادامه افزود: مقرر شد تا نمونه‌ها از مراکز خدمات جامع سلامت در روزهای زوج، شنبه، دوشنبه و چهارشنبه جمع‌آوری و بر تحویل و شمارش نمونه‌های دریافتی از طرف پیک برای کاهش خطا، تأکید شد.
در پایان برای سهولت انجام کار، پیشنهاد افزایش زمان تحویل نمونه‌ها به آزمایشگاه مرجع داده شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی