برگزاری جلسه کمیته مرگ‌ومیر مادر باردار مبتلابه مشکلات زمینه‌ای در بیمارستان شریعتی

جلسه کمیته مرگ و میر مادر باردار مبتلا به مشکلات زمینه‌ای در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این جلسه دوشنبه پنجم اردیبهشت ۱۴۰۱ در بیمارستان شریعتی برگزار شد. در این کمیته دکتر میر معینی متخصص زنان وزایمان، دکتر فهیمه قطبی زاده معاون درمان گروه زنان زایمان دانشگاه، مژگان اکبری کارشناس سلامت معاون درمان ، استادان گروه زنان و زایمان بیمارستان شریعتی و امام خمینی، استادان گروه بیهوشی و دستیاران گروه زنان حضور داشتند.

درابتدا فرشته باقری دبیر اجرایی کمیته مورتالیتی مادر بیمارستان شریعتی گزارشی از روند ثبت دستورات پزشکی ، آزمایشات تشخیصی و اقدامات بالینی ثبت شده در پرونده بیمار ارائه کرد. درادامه اعضای کمیته درباره فرایند های درمانی این مادر باردار و پیگیری‌های بهداشتی مادر پیش از بارداری  بحث و تبادل‌نظرکردند.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد