برگزاری سومین آزمون PMP دستیاران چشم پزشکی بیمارستان فارابی

سومین آزمون استدلال بالینی به روش PMP ویژه دستیاران چشم پزشکی بیمارستان فارابی در مرکز جامع آزمون های الکترونیکی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، سومین آزمون از سری آزمون های استدلال بالینی به روش PMP ویژه دستیاران چشم پزشکی بیمارستان فارابی از ساعت 9 صبح پنجشنبه 27 تیر ۹۸ در مرکز جامع آزمون های الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این آزمون که به صورت دوره ای و به منظور آشنایی بیشتر دستیاران با نحوه شرکت در آزمون های الکترونیک به ویژه آزمون بورد تخصصی برگزار می شود، 99 دستیار چشم پزشکی سال های یک تا چهار بیمارستان فارابی به رقابت با یکدیگر پرداختند.
دستیاران شرکت کننده در این آزمون در مرحله اول با پاسخ دهی به سوالات PMP توانایی خود در قضاوت بالینی را محک می زنند و سپس در مرحله دوم به سوالات OSCE پاسخ می دهند.
خبر و عکس: سید عباس قاضی میرسعید
معصومه  عزيزي