برگزاری شورای هماهنگی خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه 10 تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری شورای هماهنگی خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه 10 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز و مسئول راه‌اندازی خانه‌های مشارکت مردم در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: به‌منظور اجرای بهینه برنامه الگوی سلامت روان و مراقبت اجتماعی ایرانیان در منطقه 10 و برای پیگیری مصوبات روز شنبه 29 اردیبهشت 1403 جلسه برگزاری شورای هماهنگی خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه 10 در مرکز خدمات جامع سلامت اکبرآباد (دفتر رصد و اقدام جامعه برنامه سامان منطقه 10) برگزار شد.
در این جلسه ابتدا مددکار اجتماعی برنامه سراج در منطقه 10 بر لزوم بروز رسانی و تکمیل اعضاء خانه مشارکت بر اساس شیوه‌نامه مربوطه تأکید کرد و گفت: با شناسایی، معرفی افراد مستعد و علاقه‌مند به فعالیت در امور سلامت روان و اجتماعی می‌توانیم به تکمیل ساختار خانه مشارکت کمک کنیم.
در ادامه هریک از اعضاء حاضر نقطه نظرات خود را ارائه کرد و در خصوص مشکلات و راه‌کارهایی را ارائه کردند.
در این جلسه خالقی، نایب‌رئیس خانه مشارکت، سید علی افتخاریان هنرمند خوشنویس و نماینده جامعه هنرمندان، عباس علی فرهنگیان، معتمد و شورایاری محله، محمدتقی واشقانی فراهانی، عضو خانه مشارکت، کریم بهرامیان، مسئول روابط عمومی انجمن معتادان گمنام و عضو خانه مشارکت، باغکی مددکار اجتماعی برنامه سامان منطقه 10، شیرین رسولی، دبیر کارگروه توانمندسازی و اشتغال، زهرا محمد زالی، دبیر کارگروه اجرای پروژه‌های کوچک و پروانه سلطان لو، دبیر کارگروه آموزش و ارتقاء سلامت حضور داشتند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی