برگزاری مجموعه کارگاه های روانشناختی به مناسبت هفته سلامت

مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت هفته ملی سلامت با شعار «خود مراقبتی و سلامت روان» مجموعه کارگاه های روانشناختی ویژه دانشجویان، کارکنان، اعضای هیات علمی، مدیران و اعضای هیات رییسه دانشگاه برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مرکز مشاوره و سلامت روان مدیریت امور سلامت دانشجویان با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و در راستای بهبود سبک زندگی و افزایش مهارت های زندگی، 7 کارگاه آموزشی بصورت آنلاین و حضوری برگزاری می کند.
کارگاه ها با تدریس کارشناسان مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان ویژه همتایاران سلامت روان، کارکنان روابط عمومی و سایر کارکنان، اعضای هیات علمی، مدیران و اعضای هیات رییسه دانشگاه، مطابق برنامه زمان بندی شده برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای شرکت در کارگاه های آنلاین می توانند در ساعت و روز تعیین شده به رسانه صوتی و تصویری دارالفنون معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی vsca.tums.ac.ir/tv مراجعه کنند.
همچنین برای شرکت در کارگاه هایی که بصورت حضوری یا توام حضوری و آنلاین است به آدرس های ذکر شده در پوستر مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان