برگزاری نخستین جلسه کمیته پایش، نظارت و ارزشیابی همگانی (پناه) مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته پایش، نظارت و ارزشیابی همگانی (پناه) را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس حمیدرضا فخاریان، کارشناس این واحد گفت: این جلسه روز چهارشنبه 31 مرداد 1403 با حضور دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس، دکتر عباس وثوق مقدم، مشاور علمی رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و کارشناسان مسئول واحدهای ستادی در دفتر ریاست برگزار شد.
این جلسه در راستای ارتقای نظام پایش، نظارت و ارزشیابی موجود به‌نظام مطلوب بر اساس برنامه راهبردی چهارساله معاونت بهداشت و سیاست‌های کل نظام سلامت کشور و به‌منظور تحقق رویکرد سلامت همه‌جانبه، روزآمد نمودن برنامه‌های بهداشتی و درنهایت افزایش رضایت‌مندی خدمت گیرندگان در مراکز ارائه خدمت، مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشت و خانه‌های بهداشت، تحت پوشش برگزار شد.
در این جلسه مدل‌های روزآمد پایش و نظارت ازجمله خود اظهاری مدیران، تدوین مدل اعتباربخشی مراکز و پایگاه‌های بهداشتی، استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت ISO و مورد بررسی قرار گرفت.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی