برگزاری کارگاه آموزشی مجازی برای دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه کلاس آموزشی درفضای اسکای روم برای دانشجویان دانشگاه پیام نور برگزارکرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر، کارگاه آموزشی مجازی خودمراقبتی درسلامت روان یکشنبه  25 اردیبهشت1401 برای دانشچویان دانشگاه پیام نور اسلامشهر برگزار شد.

در این جلسه فاضله قلی پور، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز خدمات جامع سلامت حسن آباد خالصه، در تعریف از خود مراقبتی گفت: خود مراقبتی بنا به تعریف سازمان جهانی بهداشت به معنی رفاه کامل جسمی روانی و اجتماعی و نه فقدان بیماری و نداشتن معلولیت است. و با انجام اقدامات خود مراقبتی می‌توان احتمال بیماری‌های جسمی و روانی را کاهش داد.

وی درادامه به توضیح و افتراق استرس از اضطراب پرداخت وانواع اختلالات اضطرابی ازجمله: اختلال اضطراب فراگیر، اختلال اضطراب وسواس، فوبیا، بازار هراسی، اختلال پانیک و ... شرح داد.
 در پایان به انواع درمان‌های دارویی و روان‌شناختی اختلالات اضطرابی پرداخته و به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده