برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از مشکلات گوارشی
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر کلاسهای آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از مشکلات گوارشی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر تحت پوشش کلاسهای آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از مشکلات گوارشی را در ایستگاه 28 آتشنشانی، سرای محله ابوذر غربی و سرای محله ابوذر شرقی را برای آتشنشانان منطقه 17 و بانوان برگزاری کرد.
وی در این جلسات در خصوص تعیین شاخص توده بدنی، وزن مناسب، حفظ وزن مناسب و پیشگیری از چاقی بهخصوص چاقی شکمی مطالبی را بیان و بر مصرف سبزیهای برگ سبز، استفاده از غذای آب پز یا بخارپز یا کبابی، مصرف ماهی بیش از یکبار در هفته تأکید کرد.
وی در ادامه گفت: مصرف غلات کامل و حبوبات مفید است و مصرف کره، خامه، روغنها، کره حیوانی، شیر و ماست پرچرب، لبنیات پرچرب، پوست مرغ و قسمتهای چرب گوشت و مرغ را تا حد امکان کاهش دهید و به مصرف سیب و هویج توصیه شد.
همچنین به اهمیت استفاده از آب، مایعات، فیبر و افزایش فعالیت بدنی برای پیشگیری از یبوست اشاره شد.
نظر دهید