• تاریخ انتشار : 1403/06/24 - 11:53
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس‌های آموزشی فرزند آوری و پیشگیری از تب دنگ در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی فرزند آوری و پیشگیری از تب دنگ در ماه خود مراقبتی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز گفت: طوبا موسوی، کارشناس بیماری‌های مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرمائیان، در خصوص علت، علائم، عوارض، پیشگیری از ابتلا و درمان بیماری تب دنگ برای کارکنان جهاد کشاورزی در ساختمان جهاد، مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه افزود: فاطمه سیفی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) کلاس آموزشی فرزند آوری، جوانی جمعیت و خود مراقبتی باروری را برای تمامی دانشجویان پزشکی ورودی جدید، برگزار کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی