• تاریخ انتشار : 1402/04/05 - 12:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 160
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس‌های آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از فشارخون و سرطان

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت کلاس‌های آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از فشارخون و سرطان را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه چراغی کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دادوش کلاس آموزشی را برای سالمندان سرای محله عبدل‌آباد و فاطمه فرقدان کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان کلاس آموزشی را برای مراجعان سرای محله اسکندری و الهام عبدالحسینی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی کلاس آموزشی را برای مراجعان در سرای محله وصفنارد با موضوع تغذیه در پیشگیری از فشارخون و سرطان برگزار کردند.
در این جلسات آموزشی در خصوص انواع و علل ایجاد سرطان، عوامل غذایی ایجادکننده آن، مواد غذایی آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها به‌منظور پیشگیری و اصلاح سبک زندگی مطالبی بیان و به راه‌های پیشگیری از فشارخون مانند کاهش مصرف مواد سرخ‌کردنی، حذف نوشابه و فست فود ها استفاده از غذاهای سنتی ازجمله آش و ... در برنامه غذایی خانوار حذف نمک از سفره اشاره شد.

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 236987
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *