برگزاری کلاس‌های اصول تغذیه سالم در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی نان کامل و تغذیه مناسب دوران نوجوانی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: مهسا توکل، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع) در سرای محله خانی‌آباد شمالی و فاطمه چراغی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دادوش در سرای محله عبدل‌آباد، کلاس‌های آموزشی نان کامل را برای مراجعان برگزار کردند.
وی در ادامه افزود: در این کلاس‌های آموزشی در خصوص مزایای مصرف نان سالم در کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش ابتلا به کبد چرب، مصرف غلات سبوس‌دار، مضرات مصرف نان سفید مانند؛ اضافه‌وزن، چاقی و بالا رفتن قند خون مطالبی را بیان کردند.
میرزایی در ادامه گفت: الهام عبدالحسینی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی کلاس آموزشی با موضوع تغذیه مناسب دوران نوجوانی را در موسسه آموزش زبان صدرا برای نوجوانان برگزار کرد. در این جلسه آموزشی در خصوص عوامل کاهنده و افزاینده رشد قدی، هوشی و بدنی مانند مواد غذایی سالم و ناسالم، خواب مناسب و کافی، صبحانه، میان وعده، کنترل مصرف مواد غذایی شور، شیرین و گازدار، مصرف مواد پروتئینی، گیاهی، حیوانی و حبوبات صحبت شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی