بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

ثبت‌نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاهیان در ۶ بخش و ۵۵ رشته، ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز شد.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در پی ابلاغ آیین‌نامه «بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت» به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، ثبت‌نام بیست و ششمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد آغاز شد.
علاقه‌مندان تا پایان مهرماه سال جاری فرصت خواهند داشت تا ثبت‌نام خود را در این دوره از جشنواره نهایی کنند.
این جشنواره ویژه دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بوده و در ۶ بخش: ”آوایی“، ”ادبی“، ”پژوهشی“، ”تیمی“، ”فن آوری“، ”معارفی“ و ”هنری“، در ۵۵ رشته برگزار خواهد شد.
بیست و ششمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (هدهد) مانند سنوات گذشته در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار خواهد شد و در گروه دانشجویان در تعدادی از رشته‌ها، مرحله ملی نیز اجرا می‌شود.

لینک ثبت‌نام [ورود]

لینک آیین‌نامه جشنواره، منابع آزمون و... [ورود]

برای کسب اطلاعات بیشتر با مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران تماس حاصل نمایید.

مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران

تلفن: ۶۶۵۸۱۶۶۴ - ۶۶۵۸۱۶۶۳

کانال تلگرامی: t.me/mf_quran

آدرس: انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، طبقه فوقانی مسجد المهدی(عج)