فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش

تامز اج 1: معرفی گروه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1

عملکرد اعضای هیئت علمی نقش تعیین کننده‌ای در تعیین رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی‌ها دارد. سرانه انتشارات به عضو هیئت علمی یکی از بزرگترین فرصت ها در مسیر بهبود رتبه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی است. در برنامه تامز اج – فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش – گروه های برتر در تولید مقالات Q1 را معرفی می کنیم. واحد رتبه بندی معاونت بین الملل در ماموریتی که برای ارتقای رتبه دانشگاه در نظام رتبه بندی های دانشگاهی در سطح بین الملل دارد، پرداختن به موضوع معرفی گروه های علمی برتر در تولید مقالات برتر را در دستور کار قرار داده است. روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت بین الملل در اولین برنامه، گروه تغذیه جامعه را که در بازه زمان 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه بیشتر از 9 مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده را بررسی کردند. دکتر لیلا آزادبخت استاد و معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دکتر احمدرضا درستی مطلق استاد و مدیرگروه تغذیه جامعه این دانشکده درباره این موفقیت توضیح می دهند.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی