تجلیل چهار عضو هیئت علمی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در شانزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد سال 1397

در این آئین از دکتر پروین منصوری عضو هیئت علمی گروه پوست، دکتر احمد علی نوربالا عضو هیئت علمی گروه روانتنی، دکتر علیرضا استقامتی عضو هیئت علمی گروه غدد و دکتر علی کاظمیان عضو هیئت علمی گروه رادیوتراپی تقدیر شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، شانزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد با تجلیل از ده استاد منتخب دانشگاه، یکشنبه 23 اردیبهشت 97 در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی به کار خود پایان داد.
در این آئین که طبق سنت هرساله، به همت جهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور مسئولین وزارت، دانشگاه و بیمارستانها، اعضای هیئت علمی و فراگیران برگزار می شود، علاوه بر گرامیداشت یاد اسطوره اخلاق پزشکی، دکتر یلدا، از چهار نفر از اعضای هیئت علمی این مرکز تجلیل شد.
دکتر پروین منصوری عضو هیئت علمی گروه پوست، دکتر احمد علی نوربالا عضو هیئت علمی گروه روانتنی، دکتر علیرضا استقامتی عضو هیئت علمی گروه غدد و دکتر علی کاظمیان عضو هیئت علمی گروه رادیوتراپی درحالیکه از طرف یکی از دانشجویان و یا اساتید خود مورد وصف قرار گرفتند، ضمن دریافت لوح یادبود، مورد تشویق و تجلیل حاضرین قرار گرفتند.
در پایان مراسم نیز عکس یادگاری گرفته شد.