• تاریخ انتشار : 1401/09/08 - 15:00
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار در بیمارستان بهارلو برگزار شد

در جشن روز پرستار از کادر پرستاری نمونه کشوری، دانشگاهی و بیمارستانی مرکز آموزشی درمانی بهارلو قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، روز سه شنبه 8 آذر 1401، جشن قدردانی از کادر برگزیده پرستاری به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در سالن آمفی تئاتر این مرکز برگزار شد.
در این مراسم دکتر حمیدرضا حکمت، رئیس، دکتر بهنام بهنوش، معاون درمان، داود پناهی، مدیر، دکتر ندا فرجی، معاون آموزش، زهرا قاضی، مدیر پرستاری، حجت الاسلام محمد داوری، امام جماعت بیمارستان و کارکنان واحدهای پرستاری، اداری و ... حضور داشتند.
حجت الاسلام داوری در سخنرانی خود، با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد حضرت زینب (س)، ایشان را نه تنها الگوی زنان، بلکه الگوی کاملی برای مردان دانست و گفت: آنچه که در باره این بانوی بزرگوار مسلم است این است که در همه ابعاد شخصیتی، علمی، اجتماعی، رفتاری و ... اسوه و نمونه کاملی هستند.
در ادامه دکتر حکمت  ضمن تشکر از تیم پرتلاش پرستاری درخصوص پرداخت کارانه عملکردی پرستاران توضیحاتی ارائه و به سوالات پرستاران پاسخ داد.
مدیر پرستاری بیمارستان نیز در صحبت های خود با اشاره به شان و منزلت حرفه پرستاری از پرستاران بیمارستان قدردانی کرد.
در پایان مراسم لوح سپاس رئیس دانشگاه و رئیس بیمارستان به پرستاران بازنشسته و برگزیده این مرکز اهدا شد.

• گروه خبری : بیمارستان بهارلو
فهیمه  نجاری