جلسه شورای فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد

جلسه شورای فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی به منظور بررسی بخش دانشجویی نرم افزار سیپاد، سرور مجتمع خوابگاه های کوی و ارتقای زیرساخت بخش هایی از شبکه معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، شورای فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی باحضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر سیدسینا مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، مهندس حامد صمدپور مسئول فناوری اطلاعات معاونت و سایر همکاران دو واحد، با موضوع بررسی بخش دانشجویی نرم افزار سیپاد، ملزومات سرور مجتمع خوابگاه های کوی و ارتقای زیرساخت بخش هایی از شبکه معاونت دانشجویی فرهنگی روز شنبه 24 خرداد 99 در سالن شورای معاونت برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر پورغریب، نمای کلی از موضوعات قابل بررسی در جلسه را بیان کرد و مهندس صمدپور مواردی را در خصوص ارتباط نرم افزار با سخت افزارها، برنامه زمان بندی و سایر موارد مرتبط با قرارداد را به بحث گذاشت . در این جلسه کارگروهی متشکل از کارشناسان معاونت و کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات برای پیگیری امور قرارداد سیپاد دانشجویی ایجاد شد.
در ادامه، درباره ملزومات اتاق سرور کوی دانشگاه و ارتقای زیرساخت ارتباطی بخش هایی از شبکه معاونت دانشجویی فرهنگی تبادل نظر صورت گرفت.
مهندس محسنی معاون آمار و فناوری اطلاعات، بر پیگیری راه اندازی فیبر نوری ساختمان معاونت و جمع آوری سوییچ زیرزمین ساختمان معاونت تاکید کرد.
در پایان درباره بررسی طراحی کلینیک درمانی آنلاین، نوبت دهی اینترنتی و مشاوره آنلاین در راستای ارائه خدمات به دانشجویان بحث و تبادل نظر شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان