• تاریخ انتشار : 1398/03/25 - 15:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1487
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی با حضور معاون فرهنگی دانشگاه برگزار شد

جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز شنبه 25 خرداد با حضور دکتر رستمیان معاون فرهنگی، دانشگاه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، درابتدای این جلسه دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی ضمن خیر مقدم به دکتر رستمیان گفت: مسائل فرهنگی صرفا در مسائل مذهبی خلاصه نمی شود بلکه مذهب بهترین و قوی ترین پشتوانه و ضمانت اجرایی مسائل فرهنگی است.
 
وی افزود: با توجه به پتانسیل اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی، باید بستر مناسب را برای فعالیت های فرهنگی اعضا فراهم کنیم.
 
در ادامه دکتر رستمیان در ارائه گزارشی از فعالیت های معاونت فرهنگی گفت: این معاونت در راستای فراهم کردن زمينه مشاركت‌هاي درون بخشی و بين بخشي با ساير وزارتخانه‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي براي تامين و حفظ سلامت مردم ،زمينه سازی جهت تسهیل مشاركت مردم در عرصه‌هاي سلامت، تقويت سازمان‌هاي مردم نهاد(سمن ها)، جلب بیشتر خیرین سلامت در عرصه های مختلف و توجه ویژه به مولفه‌هاي اجتماعي موثر بر سلامت و تاثیرگذاری آن در عرصه های بصورت نظام مند در دانشگاه تشکیل شد که البته پس از آمدن وزیر جدید این معاونت در زیر مجموعه معاونت فرهنگی فعالیت می کند.
 
وی افزود: ارتقای مؤلفه های اجتماعی مؤثر برسلامت در راستای تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم، بسط و توسعه خود مراقبتی فردی و سازمانی، جلب مشارکت های مردمی و تفاهمات بین بخشی در حوزه سلامت، ایجاد حس مسئولیت پذیری اجتماعی از جمله برنامه ها و چشم انداز ما در مجموعه معاونت است.
 
دکتر رستمیان در تشریح ماموریت های معاونت اجتماعی گفت: مدیریت و راهبری ظرفیت های اجتماعی جمعیت تحت پوشش دانشگاه در جهت تحقق اهداف دانشگاه در حوزه سلامت، تعامل مؤثر با دستگاه های دولتی، نهادهای مردمی و اقشار مختلف مردم جهت شناسایی، هدایت و بهره برداری از ظرفیت های اجتماعی در جهت رشد و ارتقای اهداف دانشگاه و خدمت به مردم تقویت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان با استفاده از همه ظرفیت های دانشگاهی و همکاری های بین بخشی برای دستیابی به اهداف کار گروه سلامت و امنیت غذایی توجه و تقویت مسئولیت پذیری را از جمله برنامه های مهم ما در مجموعه معاونت است.
 
وی در ادامه با اشاره به مصادیق امتیاز اجتماعی جهت ارتقاء رتبه اعضای هیات علمی اساتید گفت: حضور فعال و مشارکت در امور خیرین،  تشکیل و همکاری با سمن ها در عرصه سلامت، فعالیت در کاهش آسیب های اجتماعی مولفه های موثر بر سلامت، انتشار مقالات، تدوین کتاب، مشارکت در فعالیت های سلامت محور، کسب جوایز در عرصه های کاهش آسیب های اجتماعی و فعالیت های مرتبط با حفظ سلامت و حرکت به سمت دانشگاه نسل 3 و 4 از جمله مواردی است که منجر به کسب امتیاز اجتماعی جهت ارتقاء رتبه اعضای هیات علمی خواهد شد.
 
وی با اشاره به بخش سمن ها خاطر نشان کرد: با توجه به نقش دانشکده پزشکی نیازمند ورود دانشکده و اعضای هیات علمی به بحث سمن ها هستیم همچنین این که دکتر صحرائیان یکی از بهترین سمن ها را مدیریت می کند.
 
دکتر رستمیان با بیان این که در دنیا کشور ها به سمت عاری از دخانیات پیش می روند، گفت: متاسفانه ما در کشور شاهد افزایش استعمال دخانیات هستیم و با توجه به آسیب های اجتماعی که این مسئله در پی دارد که با اقدامات پیشگیرانه در راستای کنترل استعمال دخانیات و مواد مخدر تا حد زیادی میتوان از این آسیب های جلوگیری کرد.
 
وی با اشاره به تفاهم نامه دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در راستای اجرای طرح دانشگاه عاری از دخانیات گفت: دانشگاهیان باید نگاه ویژه تری به این قضیه داشته باشند و با توجه به این که نیروهای اصلی تفکر در دانشگاه قرار دارند دانشگاهیان بیشتر باید وارد مسئله آسیب های اجتماعی شوند.
 
دکتر رستمیان به سایر فعالیت های معاونت اجتماعی اشاره کرد و گفت: ایجاد کارگروه سلامت و امنیت غذایی و تشکیل بخشی به نام پیام گزاران سلامت، همکاری با خانه های مشارکت شهرداری، برگزاری جلسات اندیشگاه سلامت، برپایی کلاس آموزش به مادران در راستای رشد و تکامل دوران اولیه کودکی، هماهنگی با مترو واستفاده از ظرفیت 3 میلیون مسافر روزانه برای ترویج پیام های بهداشتی و سلامتی بخشی از اقدامات ما در مجموعه معاونت است.
 
در ادامه سایر اعضای هیات رئیسه با استقبال از اقدامات و برنامه های معاونت اجتماعی با توجه به کارآمدی و پتانسیل اساتید بویژه در نقش سیاست گذار و مغز متفکر جریان ساز بر حضور اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی در فعالیت های اجتماعی تاکید کردند.
 
در ادامه دکتر سیما مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی گذری کوتاه بر فعالیت های فرهنگی دفتر توسعه آموزش کرد گفت: طی برگزاری کارگاه های توانمند سازی رفتار حرفه ای و مهارت ارتباطی در نیمه دوم سال گذشته 306 نفر از اعضای هیات علمی شرکت کردند با توجه به تداوم برگزاری این کارگاه ها از ابتدای سال 98 تا کنون بیش از 395 نفر از اعضای هیات علمی در این کارگاه  ها ثبت نام کرده اند که نشان از استقبال اساتید دارد کما این که 50 درصد این افراد اغلب دانشیار بوده و یا دارای سمت آموزشی در بیمارستان بودند که نشانگر مفید بودن کارگاه ها است.
 
وی افزود: در راستای تربیت پزشکان دغدغه مند و موثر در آینده، همایش بازتاب در سه سطح آموزش مهارت های رفتاری، مهارت های لیدرشیپ و تفکر عالی با تدریس اساتید برجسته در سطح دانشکده پزشکی برگزار می شود.
 
در ادامه دکتر نفیسی به موضوع پرونده های ارتقاء اعضای هیات علمی اشاره کرد و گفت: بهتر است در کمیته گروه ها پرونده ها با دقت و وسواس بیشتری بررسی شوند. همچنین در این جلسه پیشنهاد شد در صورت امکان اعضای هیات علمی در جلسه بررسی پرونده ارتقای خود برای دفاع حضور داشته باشند که اجرایی شدن این موضوع و تصویب آن به جلسات بعدی موکول شد.
 
بررسی حجم کار و ساعت کاری دستیاران و آنالیز آماری کنکور ۹۷ از دیگر موارد مورد بررسی در نشست هیات رئیسه بود.
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 88667
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی