جویندگان علم در کارگاه «مطالعه هوشمند» شرکت کردند

اداره مشاوره و سلامت روان با همکاری کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه «مطالعه هوشمند» را به مناسبت شروع امتحانات با حضور گسترده دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به شروع امتحانات پایان ترم تحصیلی جاری و با هدف پیشگیری، کنترل و کاهش میزان افت تحصیلی دانشجویان، اولین کارگاه با عنوان"مطالعه هوشمند" با تدریس دکتر فاطمه سادات چاوشی روانشناس و مددکار مرکز مشاوره، چهارشنبه 23 خرداد 1403 از ساعت 12 تا 13 بصورت مجازی برگزار شد.
در این کارگاه پیرامون سبک های مختلف مطالعه و راهکارهایی برای مطالعه هدفمند و کارا عنوان شد.
توضیح اینکه، دومین کارگاه با عنوان"تن آرامی، کاهش اضطراب و افزایش تمرکز" با تدریس دکتر سمانه میرزایی کارشناس مدیریت ورزشی 30 خرداد 1403 از ساعت 12 تا 13 برگزار خواهد شد.
علاقه مندان در روز و ساعت اعلام شده می توانند با مراجعه به اسکای روم معاونت فرهنگی و دانشجویی در کارگاه شرکت کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی