• تاریخ انتشار : 1399/03/04 - 02:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 612
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری: مودت و مهربانی مردم نسبت به هم، باعث نزول برکات زیادی می‌شود

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به بیان نکات موجود در دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفتح غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنرانی روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان با اشاره به دعای مخصوص این روز «اللّٰهمّ غشّنى فيه بالرّحْمة، وارْزقْنى فيه التّوْفيق والْعصْمة، وطهّرْ قلْبى منْ غياهب التّهمة، يا رحيماً بعباده الْمؤْمنين - خدایا، در این ماه با رحمتت فروگیر و توفیق و خود نگهداری نصیبم کن و از تیرگی‌های تهمت دلم را پاک گردان، ای مهربان به بندگان باایمان» گفت: واژه «غش» هم به معنای مخفی کردن و هم به معنای پوشاندن به کار می‌رود.

وی افزود: عبارت غش در معامله به معنای پوشاندن عیب کالای مورد معامله است و وقتی در دعای این روز می‌گوییم «اللّٰهمّ غشّنى فيه بالرّحْمة»، از خدا می‌خواهیم که مارا در رحمت خود بپوشاند.

معاون نهاد با اشاره به عجیب بودن رحمت و فضل خدا، گفت: امام علی علیه‌السلام وعده داده که کسانی که در گرمای ماه رمضان روزه‌دار‌ باشند، باید به فضل خدا امیدوار باشند و اگر کسی مورد تفضل خدا قرار گیرد، نعمات و برکات الهی بر او سرازیر می‌شود.

وی در ادامه، یکی از امتیازات مؤمنین را توفیق در عمل معرفی کرد و گفت: ترک گناه، توبه و استغفار، بازگشت به خدا و نیکی به خانواده و نزدیکان، از عوامل زیادشدن توفیق انسان است و اگر توفیقات انسان بالا رود، برکات زیادی برای او دارد و چنین فردی، به درجات والایی می‌رسد.

وی در ادامه با اشاره به داستان وعده عذاب خداوند به قوم موسی (ع) گفت: وقتی مردم وعده عذاب الهی را می‌شنوند تصمیم می‌گیرند که دیگر معصیت نکنند و با ایجاد شکاف در دیوار خانه‌ها سعی کنند به هم کمک کنند و وقتی خدا می‌بیند که بندگانش به هم رحم می‌کنند، به آن‌ها رحم می‌کند و دیگر عذابی بر آنان نازل نمی‌کند.

وی افزود: در همین ایام شیوع بیماری کرونا، ما شاهد چنین کمک‌ها و مودت‌هایی بین مردم بودیم که همین کارها، سبب ایجاد گشایش و نزول برکاتی بر مردم شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری با اشاره به اینکه در مباحث فلسفی، شک را مقدمه یقین معرفی می‌کنند؛ گفت: اما بعضی شک‌ها انسان را به وسواس می‌رساند و باعث می‌شود که به شیطان میدان دهیم که این خطرناک است؛ لذا امام جواد علیه‌السلام توصیه می‌کنند که ذکر بسم‌الله الرحمن الرحیم و 7 مرتبه لا حول ولا قوة الا بالله را مکرراً بگوییم؛ همچنین همین توصیه را پیامبر مکرم اسلام نسبت به ابوذر بیان می‌فرمایند که از این دو روایت نتیجه می‌گیریم که این ذکرها تأثیر زیادی دارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از صفات خداوند متعال رحمت است؛ گفت: یک بخشی از رحمت خدا عام است و به همه مخلوقات او تعلق دارد، اما بخش دیگری از رحمت خدا، ویژه بندگان خاص و مؤمنین است که این رحمت و تفضل، برکات زیادی دارد که لازمه دریافت این امتیاز این است که مؤمن زرنگ باشد، از گناه دوری کند و اهل افراط‌وتفریط نباشد.

معاون نهاد در خاتمه دعا کرد و گفت: خدایا دل‌های ما را با نور ایمان منور بفرما، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه زحمتکشان این نظام مقدس را حفظ کن، همه بیماران، به‌خصوص بیماران کرونایی را شفای عاجل عنایت بفرما، ما را با قرآن محشور بفرما، توفیق مطالعه نهج‌البلاغه را به ما ارزانی دار، در فرج امام زمان تعجیل بفرما و به‌حق عظمت این اوقات عزیز، ما را از فیوضات ماه مبارک رمضان بهره‌مند بفرما.

  • گروه خبری : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه
  • کد خبر : 156565
میر حامد  حسینی
تهیه کننده:

میر حامد حسینی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *