دانشگاه علوم پزشکی تهران در نوزدهمین جشنواره استانی شهید رجایی برگزیده شد
در نوزدهمین جشنواره شهید رجایی استان تهران، از دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان دستگاه برتر استانی در امتیاز شاخص های عمومی و 4 تن از کارشناسان دانشگاه به عنوان اعضای تیم کاری موثر در استان تجلیل شد.
جشنواره شهید رجایی به منظور شناسایی و قدردانی از تلاشگران عرصه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نهادینه سازی ارتقا و بهبود عملکرد دستگاه های اجرایی برگزار می شود، در این دوره از جشنواره که 13 شهریور 96 در استانداری تهران برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دستگاه برتر مورد تجلیل قرار گرفت.
دکتر توکلی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه در توضیح چگونگی کسب این عنوان گفت: براساس آیین نامه اجرایی قانون مدیریت خدمات کشور هر ساله عملکرد دستگاه های اجرایی استان ها مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می گیرد و در قالب جشنواره شهید رجایی دستگاه های برتر معرفی می شوند.
وی با اشاره به جهش رتبه دانشگاه نسبت به دوره های پیشین گفت: دانشگاه سال گذشته رتبه 23 را بین دستگاه های اجرایی استان تهران بدست آورد ولی در این دوره با توجه به توصیه های رییس دانشگاه، مصمم شدیم که شاخص ها را با جدیدیت بررسی و عملکرد دانشگاه را مستندسازی کنیم.
دکتر توکلی یادآور شد، این دومین باری است که دانشگاه در این جشنواره برگزیده می شود و اولین بار در سال 89 بود که موفق به کسب عنوان برتر شد.
وی همچنین از همكاري معاونان و مديران دانشگاه و همكاران معاونت توسعه تقدير و تشكر کرد.
دکتر نمازی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه نیز با اشاره به کسب بالای 90 درصد امتیاز در شاخص های عمومی و اختصاصی گفت: هزار امتیاز برای شاخص عمومی و هزار امتیاز برای شاخص اختصاصی در نظر گرفته بودند که دانشگاه در هر دو شاخص موفق شد بیش از 90 درصد امتیاز را کسب کند و در شاخص های عمومی بعنوان دستگاه برتربرگزیده شود.
وی افزود: در این دوره از جشنواره 86 دستگاه اجرایی استان شرکت کردند و در مجموع حدود 10 دستگاه اجرایی در شاخص های عمومی و اختصاصی معرفی شدند و تنها دانشگاهی که در استان تهران موفق به کسب این عنوان شد دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.
دکتر نمازی با اشاره به معیارهای ارزیابی دستگاه های اجرایی در قالب شاخص های عمومی و اختصاصی گفت: براساس شاخص های عمومی ابلاغی از سوی سازمان مدیریت، عملکرد دستگاه های اجرایی در 6 محور برنامه مهندسی نقش و ساختار دولت، برنامه دولت الکترونیک، برنامه مدیریت سرمایه انسانی، خدمات عمومی در فضای رقابتی، برنامه صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری و برنامه استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد، مورد ارزیابی قرار می گیرد. ساماندهی فعالیت های مربوط به این شاخص نیز در معاونت توسعه دانشگاه انجام می شود.
وی افزود: شاخص های اختصاصی نیز برای هر دستگاه با توجه به وظایفی که برعهده دارد توسط وزارتخانه مربوطه تعریف می شود که براین اساس شاخص اختصاصی دانشگاه از سوی وزارت بهداشت عمدتا در حوزه های آموزشی و پژوهشی و درمان و بهداشت تعیین شده است. جمع آوری مستندات مربوط به شاخص هاي اختصاصي در مدیریت بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه و با همکاری معاونت توسعه انجام می شود.
مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه، با بیان اینکه عملکرد دانشگاه علاوه بر استانداری از سوی وزارت بهداشت نیز مورد تایید قرار گرفته است افزود: مستندات و اطلاعات مربوط به هریک از شاخص ها، پس از خودارزیابی دانشگاه، در سامانه ارزیابی عملکرد سازمان مدیریت بارگذاری شد و مورد بررسی وزارت بهداشت قرار گرفت و پس از طی مراحل اصلاح و ثبت اعتراض و تایید وزارت بهداشت در نهایت از سوی استانداری امتیازدهی و رتبه بندی شد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان
ارسال به دوستان