دانشگاه علوم پزشکی تهران میهمان ویژه نشست هم‌اندیشی مدیران شاهد و ایثارگر منطقه یک آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

دکتر خسروانی در نشست با دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: اگر مولفه‌های قهرمانی را برشمریم، فرزندان شاهد و ایثارگر فرزندان سوپر قهرمانان ایران‌زمین هستند که با ایثار جان خود اجازه ندادند که امروز هم‌کلاسی‌های شما مانند میلیون‌ها آواره جنگ، در کشورهای جهان، دور از خانواده، آواره و سرگردان باشند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر، چهارشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲ پنجمین نشست هم‌اندیشی دبیران و مدیران شاهد و ایثارگر منطقه یک آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با حضور البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیران و مدیران شاهد و ایثارگر منطقه یک آمایشی کشور، اساتید مشاور و رابطین شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.

دکتر خسروانی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه با البرزی مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت که به‌عنوان میهمان ویژه و به دعوت رسمی دکتر گل فیروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان و دکتر رنجبر دبیر منطقه یک آمایشی در این نشست حضور داشت نکات مهمی از برنامه‌های در حال اجرا در دانشگاه علوم پزشکی تهران را برشمرد و پروپوزال ۴۰ صفحه‌ای تحت عنوان طرح پرورش نخبگی علمی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر را در چند خط به طور کاربردی و اجرایی بخش علمی و عملی آن را اینگونه تشریح کرد:

1. ارزیابی وضعیت موجود و تفکیک دانشجویان به نسبت میانگین نمره کل به ممتاز، خوب، متوسط و ضعیف و همچنین مجرد، متأهل، مؤنث و مذکر و...
  2. توجه ویژه به معدل‌های زیر ۱۳ و بالای ۱۷
  3. برنامه‌ریزی برای دانشجویان با معدل بالای ۱۷ که ۲۲ درصد کل دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و ۲۷درصد دانشجویان دانشکده پزشکی را شامل می‌شوند، جهت شرکت در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی و استفاده مؤثر از ایشان به‌عنوان هیئت‌علمی، نیروهای متخصص و مدیریت‌های آتی کشور
  4. برنامه‌ریزی فوری برای دانشجویان با معدل زیر ۱۳ که چهار درصد از کل دانشجویان شاهد را تشکیل می‌دهند از طریق ارتباط دهی آنان با دانشجویان ممتاز و اساتید مشاور
  5. نشست با رؤسا و معاونین دانشکده‌ها و ارائه گزارشی از وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد در مقایسه با غیر شاهد آن دانشکده در مقایسه با سایر دانشکده‌ها و کل دانشگاه
  6. معرفی اساتید مشاور ارزشی و برجسته توسط رئیس دانشکده به مدیریت شاهد و ایثارگر
  7. برگزاری نشست و کارگاه آموزشی، معارفه با اساتید مشاور معرفی شده و گزینش نهایی آنان
  8. ارائه بسته آموزشی به اساتید مشاور شامل آیین‌نامههای آموزشی، طرح استاد مشاور و شرح وظایف آنان، چک‌لیست طراحی شده جهت استفاده اساتید مشاور، تسهیل و تسریع کار آنان به همراه کارنامه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش
  9. معرفی اساتید مشاور به ریاست دانشگاه جهت ابلاغ
  10. برگزاری اردوی علمی تفریحی مشترک دانشجویان جدیدالورود و اساتید مشاور و آشنایی با آیین‌نامه‌های آموزشی

دکتر خسروانی در نشستی که عصر همان روز با دانشجویان شاهد و ایثارگر استان گلستان داشت در پاسخ به دغدغه‌های مشترک گفت:

اگر بخواهیم مولفه‌های یک قهرمان را بشمریم قطعاً جانبازان و ایثارگرانی که جان خود را فدا کردند تا ناموس وطن مورد تجاوز دشمن قرار نگیرد، سوپر قهرمانان ایران‌زمین هستند و فرزندان شاهد، فرزندان این سوپر قهرمانان هستند. اگر پدران شما جان خود را فدا نمی‌کردند الان هم‌کلاسی‌های شما مانند ده‌ها میلیون آواره کشورهای جنگ‌زده همسایه، آواره کوچه و خیابان در کشورهای دیگر بودند و با روانی ازهم‌پاشیده و دور از پدر و مادر به‌جای تحصیل در کشوری امن و دانشگاهی پیشرفته، مجبور بودند تا با انجام کارهای خدماتی شکم خود را سیر کنند و حتی جای مناسبی هم برای خوابیدن نداشتند. قدر پدران خود را بدانید و هر روز دست‌وپای زخمی و معلول ایشان را ببوسید!

در خاتمه دکتر خسروانی ضمن تشکر از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه از اینکه فرصت حضور در جمع این بزرگواران را فراهم کردند، خطاب به دانشجویان گفت: همواره آماده پاسخگویی برای هر شبهه و سؤالی که دارید هستیم. ذهن دانشجو فقط باید متمرکز بر انسان‌تر شدن و مفیدتر بودن برای جامعه خود و خدمت به جوامع انسانی در سراسر جهان باشد. فراموش نکنید بزرگ‌ترین قهرمانان تاریخ جهان متعلق به ایران اسلامی است و هیچ کشوری سردار و قهرمانی چون شهید سلیمانی و پدران شما را ندارد و نخواهد داشت.

حمیده شفاعی

حمیده شفاعی