دومین بازدید مشترک نمایندگان دفتر فنی دانشگاه و نمایندگان معاونت درمان از بیمارستان مرکز طبی2 (حکیم)

به منظور بررسی استانداردهای فیزیکی، مراقبتی و اخذ مجوزهای بهره‌برداری از بخش‌ اورژانس بیمارستان مرکز طبی۲ (حکیم)، نمایندگان دفتر فنی دانشگاه و نمایندگان معاونت درمان از این مرکز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، سه‌شنبه 23 فروردین 1401 بازدید با حضور مهندس علی‌اصغر نقش‌بند مسئول طرح و برنامه‌ریزی معاونت درمان، مهندس سحر اوجانی نماینده دفتر فنی، دکتر مجتبی نیازی رئیس اداره اورژانس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی از بیمارستان‌ مرکز طبی2 (حکیم) انجام شد. دکتر قاسم رجبی مدیر، دکتر حسین امیرزرگر معاون درمان، شراری سرپرستار بخش مراقبت‌های ویژه، امیری سرپرستار بخش اورژانس و مهندس صبرآئین تیم بازدیدکننده را همراهی کردند.
این بازدید به منظور بررسی استانداردهای فیزیکی، مراقبتی و اخذ مجوزهای بهره‌برداری از بخش‌ اورژانس انجام شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا