• تاریخ انتشار : 1400/08/24 - 14:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 287
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

دکتر اورندی: بهره‌مندی از یارانه سلامت حق بیماران نیازمند است و به‌رغم محدودیت‌های منابع مالی تمام تلاش خود را در ارائه خدمات باکیفیت به آنان انجام می‌دهیم

با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در جلسه کمیته بیمارستانی اقتصاد درمان، دارو و در خصوص خرید تجهیزات موردنیاز بخش نورولوژی، نحوه کار آزمایی بالینی سوزن‌های اپیدورال و اسپاینال معرفی‌شده از سوی سازمان غذا و دارو و روند ارائه خدمت CRRT در این مرکز بررسی و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جلسه کمیته بیمارستانی اقتصاد درمان، دارو و درمان این مرکز دوشنبه 24 آبان 1400 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر زهرا جهانگرد رئیس بخش مراقبت‌های دارویی، دکتر بیک رسولی مسئول فنی داروخانه، دکتر محمد یزدی مدیر انبار مرکزی دارو و تجهیزات پزشکی، فاطمه حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار و سایر اعضای کمیته در سالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.

دکتر اورندی بابیان این نکته که بحث پیگیری پوشش بیمه‌ای پروسیجر VNS از طریق معاونت درمان و دانشگاه در حال انجام است، خاطرنشان کرد: یارانه سلامت حق مردم است و باید از آن بهره‌مند شوند. از طرفی بیمارستان هم با محدودیت‌های منابع مالی مواجه است ولی می‌توان با استحقاق سنجی در راستای نیاز بیماران به دریافت خدماتی ازاین‌دست با توجه به میزان توان مالی بیمار، برخورداری از امتیازات یارانه سلامت در بحث تجهیزات گران‌قیمت ضروری را اولویت‌بندی کرد و در مواردی هم می‌توان از ظرفیت‌های خیرین سلامت برای کمک به درمان بیماران نیازمند بهره برد. مهم این است که همه ما برای سلامت و حفظ جان بیماران حداکثر تلاش خود را می‌کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت دیالیز به روش درمان مداوم جایگزینی کلیه (CRRT) آن را خدمتی حیاتی خواند و افزود: کارگروه CRRT مجتمع تشکیل، فرآیند ارائه خدمت و تیم درمانی آن تعیین‌شده که پس از تائید معاونت درمان دانشگاه قابل‌ارائه به بیماران است.

معاون درمان مجتمع بر اطلاع‌رسانی و آموزش در خصوص شباهت ویال های داروی آمفوتریسین B لیپوزومال و کانونشنال تاکید کرد: خطاهای دارویی به‌ویژه وقتی یک داروی پرخطر مثل آتراکوریوم به‌جای یک داروی بی‌خطر مثل ویتامین C تزریقی به دلیل شباهت ویال این دو دارو استفاده شود حتی می‌تواند خطر مرگ به همراه داشته باشد و این موضوع در مورد آمفوتریسین B هم باید موردتوجه قرار گیرد.

دکتر جهانگرد در خصوص داروهایی که از کانال‌هایی غیر از داروخانه مجتمع و عمدتاً به‌صورت اهدایی به بخش‌ها می‌رسند ابراز نگرانی و تأکید کرد: نحوه نگهداشت و افتراق داروها بسیار مهم است و نیاز است برای کاهش آسیب‌های احتمالی پرستاران بخش‌ها در خصوص این داروها از بخش مراقبت‌های دارویی مشاوره بگیرند.

وی همچنین د ر خصوص تفاوت در میزان دوز تزریقی داروی آمفوتریسین B لیپوزومال و کانونشنال توضیح داد: ویال هر دو شکل این دارو 50mg و زردرنگ هست و باید بدانیم نام تجاری آمفوتریسین کانونشنال، لیپولیز (معمولی) است که متأسفانه با نوع لیپوزومال این دارو اشتباه گرفته می‌شود. با توجه به اینکه دوز مصرفی آمفوتریسین لیپوزومال 10 برابر حالت عادی آن است در صورت بروز خطای دارو عوارض خطرناکی را برای بیمار در پی خواهد داشت.

دکتر عباس تفاخری دانشیار گروه نورولوژی مجتمع با توضیح در خصوص ضرورت تهیه پمپ باکلوفن در درمان بیماران مبتلا به MS (Multiple Sclerosis) که به علت اسپاسم های دردناک قادر به انجام فعالیت‌های روزمره خود نیستند و به درمان با باکلوفن مایع پاسخ مثبت می‌دهند، همچنین خرید VNS برای کمک به کاهش تشنج در درمان بیماران مبتلا به صرع افزود: اگرچه اقتصاد سلامت موضوعی بسیار مهم و موردتوجه است ولی با توجه به جایگاه آموزشی درمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به‌عنوان ملجأ و پناه بیماران نیازمند و محروم از اقصی نقاط کشور نباید انجام پروسیجرهای تخصصی تنها به دلیل هزینه آن‌ها کم‌رنگ شوند.

خبرنگار: نجمه باهو 

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  • کد خبر : 200473

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *