بازدید تیم ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت از معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر رامین رحیم نیا: تمام فرایندهای معاونت توسعه به‌صورت تیمی و منسجم در حال انجام است

تیم ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای «دور دوم فرایند اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه» از معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید جامعی کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، اعضای تیم ارزیابی بیرونی وزارت بهداشت به‌منظور بررسی میزان رعایت استانداردهای اعتباربخشی موسسه‌ای 27 آبان 1402 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه حضور یافتند و از نزدیک با دکتر رامین رحیم نیا معاون و مدیران توسعه دیدار و گفت و گو کردند.
دکتر رحیم نیا در این دیدار، بازدید ارزیابان بیرونی مرحله دوم فرایند اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از دانشگاه علوم پزشکی تهران را مهم و ارزشمند توصیف و تأکید کرد: تمام فرایندهای معاونت توسعه به‌صورت تیمی و منسجم در حال انجام است.
در ادامه مدیران حوزه‌های مختلف معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع به سؤالات مطرح شده توسط تیم ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پاسخ دادند.

الهام علی

الهام علی