دوازدهمین جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401
دکتر سیدعلی دهقان منشادی: در تحقق رفاه همگانی، گاهی تحمل برخی سختیها لازم است
در جلسه این هفته تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به موضوعاتی چون روند پیشرفت برنامههای توسعهای و ایمنسازی، رفع چالشهای پارکینگ طبقاتی و بهطور ویژه ارزیابی سنجههای اعتباربخشی آزمایشگاه و بانک خون این مرکز پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دوازدهمین جلسه تیم رهبری و مدیریت این مرکز شنبه 25 تیر 1401 با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، معاونان و مدیران پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی و روسای بیمارستانها در سالن شورای ریاست برگزار شد.
رئیس مجتمع با مروری بر مهمترین رویدادهای هفته اخیر همچون آمادهسازی محل جدید طب ورزشی، اجرای برنامههای ایمنسازی سازهها و تجهیزات و در صدر آنها تدابیر عملیاتی کمیته مدیریت خطر حوادث مجتمع در راهاندازی سیستم هوشمند اطفای حریق و باز کردن تمامی پلههای خروج اضطراری، فعالسازی طبقه سیزدهم مهدی کلینیک... از روند کلی پیشرفت اقدامات یادشده ابراز رضایت کرد و آن را حاصل همکاری بین گروهی معاونتها و مدیران مجتمع خواند و در ادامه افزود: در بحث تکمیل بونکر دستگاه شتابدهنده ورسای HD، تهیه مشتقات و ابزارآلات موردنیاز آن اگر کارها با همین روند ادامه یابد احتمالاً در هفتههای آتی میتوانیم دستگاه را در محل موردنظر مستقر و فعال کنیم.
دکتر دهقان با پرداختن به رویکردهای مهم بازدیدهای شبانه تیم رهبری و مدیریت از بخش اورژانس توضیح داد: اگرچه بهطورکلی مسئولان دانشگاه و مجتمع از خدمات بخش اورژانس رضایت دارند ولی به دلیل حجم بالای مراجعین، محدودیت نیروی انسانی و فضای فیزیکی برخی مسائل غیرقابلپیشبینی است. این بازدیدها هم از بعد ایجاد دلگرمی در همکاران نوبتکاری شب و هم شناسایی و رفع چالشها و نهایتاً ارتقای کیفیت خدمات این بخش حائز اهمیت است.
رئیس مجتمع هدف غایی برنامه توسعه پارکینگ طبقاتی را بخشی از سیاستهای کلان مدیریت بحران مجتمع و درعینحال احترام به حقوق رفاهی تمامی همکاران خواند و تصریح کرد: نظمبخشی فرآیندی دوسویه و مستلزم وضع و رعایت قوانین بوده و تمکین از قوانین جاری بیمارستان وظیفه همه ماست. برای ایجاد رفاه همگانی، گاهی تحمل برخی سختیها لازم است. سعیمان بر این است تا با افزایش ظرفیتهای فعلی و نظارتهای لازم، امنیت و رضایت خاطر بیشتری را فراهم کنیم. درعینحال منع پارک خودرو در محوطه داخلی مجتمع راهبرد بزرگی برای تسهیل و تسریع نقل و انتقالات در مواقع بحران است.
دکتر دهقان اداره امور آزمایشگاههای مجتمع را با توجه به حجم سنگین آزمایشهای ماهانه، صعب و ارزنده دانست و با تشکر از رئیس و همکاران این بخش گفت: من بهسختی کار شما واقفم و موفقیتهای این حوزه را مرهون زحمات دلسوزانه شما و همکارانتان میدانم.
معاون پشتیبانی مجتمع در این جلسه از افزایش ظرفیت پارک خودرو به مجموعه پارکینگهای طبقاتی این مرکز خبر داد و در خصوص عملکرد مالی آزمایشگاههای مجتمع گفت: تحلیل مدل مدیریت مالی واحد آزمایشگاه با توجه به تعداد نیرو و حجم بالای نمونه در بهبود مدیریت مالی سایر بخشها، اثرگذار است.
معاون درمان مجتمع در خصوص نحوه مدیریت پارکینگ طبقاتی مجتمع گفت: پارکینگ یک جای عمومی است و همه کارکنان حق استفاده از آن را دارند؛ ولی موضوع این است که ما در مرحله گذار هستیم و هنوز جای کار در پارکینگ زیاد است. سعهصدر و درک متقابل همکاران به حل این مسئله کمک خواهد کرد. قطعاً با راهاندازی آسانسورها و هوشمند سازی رضایتمندی بیشتر میشود.
دکتر اورندی ضمن طرح پیشنهاد الکترونیک کردن فرآیند ثبت و کنترل اطلاعات بیماران از طریق سیستم بارکد خوان از پزشکان خواست تا برای کمک به کاهش فشار کاری آزمایشگاه از درخواست آزمایشهای غیرضروری اجتناب کنند.
مدیر پرستاری کمبود نیروی بیمار بر را شایعترین مشکل اورژانس در بخش نیروی انسانی عنوان کرد و در خصوص محدودیت فضای استراحت و امکانات رفاهی کارکنان نوبتهای کاری شب در اورژانس جنرال و اورژانس زایمان توضیحاتی داد.
پرستو آریاملو در ادامه افزود: همواره بخشی از کارهای سایر واحدها به دلیل کمبود نیروی کارشناس مربوطه بر دوش پرستاران است که امیدوارم در بحث تخصیص نیروی انسانی به آن توجه شود. ما در سیستم پرستاری معتقدیم کارها باید تیمی پیش رود و همیشه همکاری لازم را با همه واحدها به کار میبریم، چراکه به دنبال اصلاح فرآیندها در راستای ایمنی بیماران هستیم.
رئیس آزمایشگاههای مجتمع در جلسه این هفته گزارشی از وضع سنجههای اعتباربخشی آزمایشگاه و بانک خون ارائه کرد و گفت: آزمایشگاه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با مجموع یکصد و چهارده نیروی انسانی از کارشناس تا متخصص، در بحث درمان با انجام 400 هزار تست در ماه، در بحث آموزش بهعنوان اولین آزمایشگاه دارای فلوشیپ طب انتقال خون و در حوزه پژوهش در جایگاه قطب کشوری آزمایشهای تخصصی و فوق تخصصی، بزرگترین آزمایشگاه کشور است. با توجه به ظرفیتهای یادشده، بر اساس طرح سازمان جهانی بهداشت، آزمایشگاه مجتمع در حال حرکت به سمت مرجعیت است.
در این جلسه دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر سید روحالله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر عباس علی بخشی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، دکتر سید علی مؤمنی مدیر امور پژوهشی و فناوری، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، محمدحسین امراللهی مدیر منابع انسانی، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، دکتر نوید مقدم مدیر فناوری اطلاعات، امیر رجبی رئیس دفتر ریاست و مسئول بهبود کیفیت از اعضای تیم رهبری و مدیریت و دکتر علیرضا عبداللهی رئیس آزمایشگاههای مجتمع بهعنوان مهمان ویژه جلسه این هفته حضور داشتند.
نظر دهید