• تاریخ انتشار : 1399/08/25 - 15:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1076
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

جشن مجازی و متمایز آغاز سال تحصیلی دانشکده پیراپزشکی

دکتر شعبان علیزاده: رشته های مختلف دانشکده پیراپزشکی باید در ایفای رسالت های تشخیصی و مدیریت درمان در تیم سلامت، فعالانه حضور داشته باشند

در جشن مجازی آغاز سال تحصیلی دانشکده پیراپزشکی در کنار سخنرانی مسئولان برنامه های متنوع تور مجازی دانشگاه گردی، کلیپ های معرفی مسئولان و کارشناسان دانشکده و آموزش سامانه های مورد نیاز دانشجویان ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جشن مجازی آغاز سال تحصیلی نودانشجویان دانشکده پیراپزشکی در بستر اسکای روم و TritApp شنبه 24 آبان 99 برگزار شد.

معرفی گروه ها و رشته های دانشکده پیراپزشکی
در ابتدای دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به دانشجویان ورودی جدید گفت: دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از رشته‌ها و گروه‌های آموزشی متعددی تشکیل‌شده است و تنوع بسیار زیادی دارد، دانشجویان در مقطع کارشناسی در رشته‌های علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، رادیوتراپی، اتاق عمل، هوشبری و فناوری اطلاعات سلامت، مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های فناوری اطلاعات سلامت، انفورماتیک پزشکی، هماتولوژی و علوم انتقال خون، رادیوبیولوژی و کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی و در مقطع دکتری تخصصی در رشته‌های انفورماتیک پزشکی، مدیریت اطلاعات سلامت، هماتولوژی و علوم انتقال خون و کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی دانشجویان مشغول تحصیل هستند. در دوران شیوع ویروس کرونا که امکان پذیرا بودن شما به صورت حضوری را نداریم بسترهای مناسبی برای ارائه خدمات به صورت مجازی فراهم است و هیچ گونه استرسی در این زمینه برای دانشجویان وجود ندارد.

معرفی امکانات و ظرفيت هاي دانشکده

وی افزود: امیدواریم با ریشه‌کن شدن این ویروس بتوانیم میزبان شما در دانشکده باشیم. لازم است دانشجویان تک‌بعدی نبوده و علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به سایر فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی بپردازند و سایر توانمندی‌ها و سایر استعدادهای خود را پرورش دهند. به این منظور در دانشکده امکانات متعددی برای فعالیت‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برای شما وجود دارد. آزمایشگاه‌های آموزشی و تحقیقاتی، مراکز مهارتی Skill Lab و مرکز رشد فناوری سلامت، همچنین طرح منتورینگ برای فعالیت‌های آموزشی، مرکز پژوهش‌های دانشجویی، تشکل‌های دانشجویی، پويش‌ها همه مراکزی هستند که برای فعالیت‌های مختلف شما دانشجویان وجود دارند.
اهمیت رسالت تشخیصی و درمانی دانشجویان پیراپزشکی
رئیس دانشکده گفت: از فرصت دوران جوانی و این ایام که به‌سرعت می‌گذرد استفاده کنید. برنامه‌ریزی از اهمیت بسیاری برخوردار است با برنامه‌ریزی مناسب می‌توانید به اهدافتان که مطمنا در این مقطع از زندگی دقیق‌تر است دست‌یابید. یکی از رسالت های اصلی دانشکده پیراپزشکی امور تشخیصی و درمانی است، رشته‌های پیراپزشکی با کمک به تشخیص صحیح در درمان و کنترل بیماری‌ها نقش حائز اهمیتی دارند.
دکتر سيدهادي موسوی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانشجویان ورودی جدید و خانواده‌های آن‌ها گفت: در این شرایط پاندمی کرونا که کل کشور درگیر آن است امیدوارم در سلامت کامل باشید. دانش‌آموختگان رشته‌های پیراپزشکی افرادی مؤثر در راستای کمک به کاهش این پاندمی در حوزه‌های مختلف هستند. رسالت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده هدایت و همراهی با دانشجویان عزیز است که در قالب تشکل‌های دانشجویی صورت می‌گیرد.
وی در خصوص مجازی بودن کلاس‌های درس و استرس ناشی از آن گفت: در این خصوص اصلاً نگرانی خاصی وجود ندارد دانشگاه علوم پزشکی تهران حتی قبل از پاندمی کرونا برخی کلاس‌ها را به‌صورت مجازی برگزار می‌کرده و این بستر از قبل در دانشگاه وجود داشته است. به همین دلیل دانشجویان می‌توانند بدون هیچ مشکلی در بسترهای موجود به انتخاب واحد و برگزاری کلاس‌های مجازی بپردازند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده 24 آبان روز کتاب و کتاب‌خوانی را به همه دانشجویان و علاقه‌مندان به کتاب به‌ویژه دانشجویان و اساتید رشته کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشکده پیراپزشکی و همچنین 14 نوامبر که در تقویم پزشکی جهانی روز جهانی اتاق عمل نام‌گذاری شده است را به‌تمامی دانشجویان رشته اتاق عمل تبریک گفت.
معرفی تشکل های دانشجویی دانشکده
دکتر موسوی در خصوص تشکل‌های دانشجویی گفت: موضوع منتورینگ که همکاران ما در بستر Tritapp و واتس آپ راه‌اندازی کردند، برنامه دانشگاهی است که در همه دانشکده‌ها اجرا و منجر به رشد و ارتقا دانشجویان می‌شود که در مباحث آموزشی، ثبت‌نام و انتخاب واحد به دانشجویان ورودی جدید کمک می‌کردند. منتورها دانشجویان سال‌های بالاتر در رشته‌های مختلف هستند که برای کمک به دانشجویان ورود جدید همکاری می‌کنند. از مهم‌ترین وظایف معاونت دانشجویی و فرهنگی حمایت از تشکل‌های دانشجویی است. این تشکل‌ها بازوی فکری و عملیاتی معاونت دانشجویی و فرهنگی هستند و در انجام بسیاری از امور به دانشکده کمک می‌کنند. تشکل‌های مختلفی در دانشکده وجود دارند شامل بسیج دانشجویی، کانون مهدویت، کانون قرآن و عترت و انجمن اسلامی که هرساله انتخابات برگزار می‌کنند و اعضا و دبیر هر تشکل مشخص می‌شود. درگذشته هر تشکل در دانشکده فضایی در اختیار داشته و فعالیت‌های خود را با همفکری هم و در جلسات حضور انجام می‌دادند اما در این شرایط شیوع ویروس کرونا هم‌فکری‌ها به‌صورت مجازی صورت گرفته و فعالیت می‌کنند. مجازی بودن فعالیت‌ها مزایایی نیز دارد محدودیت نبودن زمان و امکان و انجام فعالیت‌های در ساعات مختلف شبانه‌روز حتی در روزهای تعطیل از این مزایا است.
دکتر موسوی اظهار داشت: در دانشکده به‌منظور توانمندسازی آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان کارگاه‌های متعددی برگزار می‌شود. در دانشکده طرح استعدادیابی وجود دارد که دانشجویان با شرکت در این طرح استعدادهای خود در هر زمینه اعلام می‌کنند و ما در فعالیت‌های دانشکده درزمینهٔ توانمندی‌های دانشجویان از آن‌ها کمک می‌گیریم. بسیج دانشجویی از تشکل‌های خوبی است که اردوهای جهادی متعددی برگزار کرده ازجمله در دوران شیوع ویروس کرونا رشته‌های مرتبط به کمک کادر درمان در بیمارستان‌ها پرداختند. مرکز پژوهش‌های دانشجویی که در سطح دانشگاه عملکرد درخشان داشتند. کانون قرآن و عترت که به فعالیت‌های قرآنی می‌پردازند. تشکل‌های دانشجویی دانشکده پیراپزشکی در دانشگاه سرآمد و فعال هستند.
در ادامه دکتر پروین پاسالار رییس مرکز استعدادهای درخشان و سرپرست مرکز علمی دانشجویان دانشگاه ضمن تبریک به دانشجویان ورودی جدید دانشکده پیراپزشکی خطاب به والدین دانشجویان گفت: این مسیر تازه‌ای پیش روی فرزندان شماست و در این مسیر شما باید در کنار فرزندانتان حضور داشته باشید. اساتید محترم نباید به روش‌هایی که با دانشجویان سال‌های بالاتر برخورد می‌کنیم با دانشجویان ورودی رفتار کرد، لازم است آسان‌تر و ملایم‌تر با دانشجویان ورودی جدید رفتار کنیم.
توصیه هایی به دانشجویان برای داشتن دوارن دانشجویی مناسب
رئيس مرکز استعدادهای درخشان ضمن خدا قوت به دانشجویان ورودی جدید گفت: شما وارد دوره جدید زندگی خود شده‌اید، ولی هنوز اول راه است و تازه فصل پرتلاش زندگی شما شروع‌شده است. هفت قانون را به شما دانشجویان ورودی جدید برای استفاده بهتر از دوران دانشجویی وجود دارد. قانون اول داشتن نظم و برنامه است. در زندگی الویت بندی داشته باشید و بافاصله زمانی‌های مختلف برنامه‌های خود را چک کنید. کمتر از حد توان خود برنامه داشته باشید. قانون دوم قانون نشاط است شاد و سرزنده باشید. ناامید و منفی‌باف نباشید.
وی افزود: قانون سوم استفاده بهینه از وقت است کارهای خود را بر اساس اهمیت الویت بندی کنید. قانون چهارم درس را بخوانید و بفهمید. قانون پنجم قانون بازخورد بوده در درجه اول خودمان باید به خودمان بازخورد دهیم. قانون ششم چندبعدی بودن است بهتر در رشته خود سرآمد باشید و درزمینهٔ های اجتماعی فعال باشید.
دکتر پا سالار قانون هفتم را انجام کار مبتنی بر شواهد معتبر دانست و گفت: برای هر چیزی منبع معتبر وجود دارد که باید به آن استناد کنید. از همین ابتدا واحدهایی که به شما مهارت می‌آموزند را بشناسید و در آن‌ها فعالیت کنید. دانشگاه همه مهارت هارا به شما نمی‌دهد مهارت‌هایی وجود دارد که خودتان باید بیاموزید.
در این برنامه که 150 کاربر در آن حضور داشتند، تور مجازی دانشگاه گردی، کلیپ معرفی ریاست، معاونین، مدیران گروه‌های آموزشی، کارشناسان آموزش و دانشجویی و فرهنگی پخش شد. همچنین کلیپ‌های آموزشی معرفی سامانه سیپاد، نوید و میز خدمت نیز پخش شد.

  • گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 163719
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *