نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با رئیس و اعضای هیئت مدیره تولیت حرم مطهر امامین عسکریین
دکتر قناعتی: باید کمک کنیم دو ملت ایران و عراق به بالاترین درجات علمی در جهان دست پیدا کنند
دکتر محمد قاسم رئیس هیئت مدیره تولیت حرم مطهر امامین عسکریین و اعضای هیئت مدیره این تولیت، در دیدار با دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، از خدمات دانشگاه در مراسم اربعین قدردانی کردند و باتوجه به نبود دانشگاه و دانشکده ای در استان های شمالی بغداد، ایجاد شعبه ای از دانشگاه سبطین را در سامرا خواستار شدند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دیدار 30 آبان 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، پس از خیرمقدم به مسئولان تولیت حرم مطهر امامین عسکریین، دانشگاه علوم پزشکی تهران را با پیشینه حدود 180 ساله، یکی از درخشان ترین دانشگاه های منطقه خاورمیانه و غرب آسیا دانست و گفت: توانمندی های علمی این دانشگاه، در جایگاه ممتازی قرار دارد اما به دلیل تحریم ها، در عرصه بین المللی دچار محدودیت هایی شده است.
دکتر قناعتی با اشاره به ساخت 97 درصد داروها در کشور گفت: دکتر سرکار، پدر علم نانوتکنولوژی در ایران، رئیس پژوهشکده فناوریها و تجهیزات پیشرفته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند و با تلاش های صورت گرفته در این عرصه، ایران مقام پنجم جهان را در نانوتکنولوژی دارد.
رئیس دانشگاه با تاکید براینکه شیعیان امیرالمومنین(ع) باید بر کسب علم و تقوا تلاش کنند گفت: ما به کشور برادرمان عراق به دلیل وجود اهل بیت(س)، علاقه بسیاری داریم و باید کمک کنیم دو ملت به بالاترین درجات علمی در جهان دست پیدا کنند؛ تا خواسته امام صادق (ع) را که فرمودند «کونوا لنا زیْناً؛ کاری کنید که زینت ما باشید» تحقق ببخشیم.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران، تجربیات خود را برای پیشرفت علمی عراق در اختیار مردم این کشور قرار می دهد گفت: نمونه این تبادل تجربه، در دانشگاه سبطین اتفاق افتاده است و آنچه باعث رونق این دانشگاه شده، به برکت امام حسین (ع) و توافقی بوده که بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و عتبه حسینی صورت گرفته است.
دکتر قناعتی با اشاره به کیفیت بالای آموزش پزشکی در دانشگاه سبطین گفت: در دانشگاه سبطین از ابتدا، پایه درستی را در آموزش گذاشتیم. در آنجا امکانات آموزشی بیشتر است و امکان مباحثات دانشجویان پس از کلاس و همچنین حضور دانشجویان از همان سال اول در فیلد و بر بالین بیمار فراهم شده است و دانشجویان یاد می گیرند که طبیب دوار باشند. طبیب دوار ویژگی حضرت محمد (ص) است که در پی انسان هایی بودند که نیاز به معالجه روح و جان داشتند.
رئیس دانشگاه، مراسم اربعین را معجزه الهی و خدمت به زائران امام حسین (ع) عبادت توصیف کرد و با اشاره به اهمیت پاسداشت این ایام گفت: اربعین باعث بقای شیعه در جهان پر از ظلم و انحراف شده و باید برای پاسداشت این ایام و برگزاری بهتر و با کیفیت آن تلاش کنیم.
درخواست راه اندازی شعبه ای از دانشگاه سبطین در سامرا
دکتر محمد قاسم رئیس هیئت مدیره تولیت حرم مطهر امامین عسکریین، از تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در خدمت به زائران ایام اربعین و شهادت امام حسن عسکری (ع)، قدردانی کرد و گفت: بسیار مشتاق حضور در دانشگاه علوم پزشکی تهران بودیم تا مراتب قدردانی و تشکر خود و خادمان حرم مطهر امامین عسکریین را به اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تقدیم کنیم.
رئیس هیئت مدیره تولیت حرم مطهر امامین عسکریین، فعالیت مرکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این ایام را اقدام بزرگ و عملیات میدانی موفقی دانست و گفت: این مرکز در طول یک ماه فعالیت خود، حدود 250 هزار مراجعه کننده داشت که تعداد قابل توجهی از آنان نیاز به خدمات ویژه داشتند. به لطف الهی و زحمات تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران امسال امار فوتی در زیارت اربعین و شهادت امام حسن عسکری (ع) نداشتیم و گزارش این اقدام برجسته نیز به نخست وزیر عراق و دیگر مسئولان این کشور اعلام شده است.
دکتر محمد قاسم، تداوم همکاری بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی تهران را خواستار شد و گفت: به منظور تداوم همکاری های بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشنهاد می دهم شبعه ای از دانشگاه سبطین در سامرا ایجاد شود. در بخش شمال بغداد و استان های مجاور شمالی، هیچ دانشگاه و دانشکده ای وجود ندارد ما در این منطقه به شدت نیازمند دانشگاه هستیم.
رئیس هیئت مدیره تولیت حرم مطهر امامین عسکریین، دکتر قناعتی را چهره خوشنام در عراق خواند و گفت: در دیداری که با حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالمهدی کربلایی داشتم ایشان از زحمات و روحیه دکتر قناعتی در خدمت به عتبات بسیار تعریف کردند. همکاری با دکتر قناعتی و تیم ایشان مایه خرسندی ماست و از خداوند می خواهم توفیق خدمت بیشتری به ما بدهد.
ارسال به دوستان