دکتر محمدعلی صحرائیان: حدود 40 درصد از تولید علم در حیطه علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران است

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بسیاری از تولیدات علمی در طی سال های اخیر در دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین پژوهش ها مبتنی برحل مسائل مهم داخلی و مسائل مهم علمی بوده است. حدود 40 درصد از تولید علم در حیطه علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می‌شود و سالیانه 4 هزار مقاله از دانشگاه به چاپ می‌رسد. افق دانشگاه در حوزه پژوهش این است که بتوانیم نوآوری در عرصه بین‌المللی داشته باشیم. به دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی جوان توصیه می‌کنم باوجود کاستی‌ها و موانع، انگیزه و تلاش برای رسیدن به قله‌های پژوهش را داشته باشند تا بتوانیم به مرجعیت علمی برسیم. توضیح اینکه جشنواره تحقیقاتی رازی دی‌ماه هر سال به‌منظور تجلیل از پژوهشگران و فناوران برجسته و دانشگاه‌های برتر در زمینه تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود. بیست و ششمین جشنواره رازی با توجه به شرایط موجود و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌صورت دو بخش حضوری و غیرحضوری برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیستمین سال پیاپی رتبه نخست تولید علم را به خود اختصاص داد. در زمینه فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان دانشگاه برتر و از مراکز تحقیقاتی با بودجه مستقل مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه حائز رتبه نخست شد.

زهرا  حری

زهرا حری