• تاریخ انتشار : 1399/04/18 - 10:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 366
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دکتر پورغریب: دقت کنید شان و منزلت دانشجویان حفظ شود

نشست معاونان دانشجویی فرهنگی با هدف بررسی ساختار ها، فرصت ها و رویکردهای دانشگاه در حوزه فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی این جلسه 16 تیر 99 با حضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی و دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی و معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها و مدیران معاونت دانشجویی فرهنگی در سالن حافظ ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
شرکت کنندگان در  جلسه  ابتدا به بررسی مبحث مسئولیت پذیری اجتماعی پرداختند.
دکتر محمدحسین صادقیان مدیر فرهنگی دانشگاه گزارشی از عملکرد چندین دانشگاه خارجی و شرکت های صنعتی در جهان و ایران در زمینه مسئولیت پذیری اجتماعی ارائه داد. در این گزارش به بعضی از فرایند های اجرائی دانشگاه ها ی مختلف اعم از تعریف واحدهای درسی در این زمینه، آموزش مدیریت بحران و بلایا اشاره و نحوه ورود دانشگاه ها، اساتید و دانشجویان به مسائل و معضلات اجتماعی بررسی شد.
دکتر رستمیان در ادامه گفت: امروزه دانشگاه ها از طریق انجمن ها و شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی در حال تحقیق بر روی مسائل اجتماعی نظیر مشکلات تغذیه، خواب، روانشناسی و سایر موارد هستند و راه کار های مناسبی برای تصمیم گیری های کلان کشور به مسئولان بالادستی ارائه می دهند و گاهی درصدد رفع بعضی از معضلات بر می آیند.
 

دانشگاه خط مقدم علم و نوآوری و خلاقیت است
در ادامه دکتر رستمیان در راستای نهادینه کردن این فرهنگ در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در خیلی از موارد پیشگام بوده است و در این مورد نیز باید راهگشا و راهنمای سایر دانشگاه ها و مراکز باشد.وی در ادامه افزود دانشگاه خط مقدم علم و نوآوری و خلاقیت است و باید در راستای رسیدن به اهداف سازمان و اجتماع تلاش نماید و در این مسیر باید از همه توانمندی ها همچون واحد مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد بهره ببرد.
 

دانشجویان نمره درخشانی دریافت کردند
در ادامه دکتر پورغریب گفت: بحران کرونا نوید بخش یک توانمندی بالقوه بزرگ در وجود دانشجویان بود که کشف آن در شرایط عادی مقدور نبود. اینجانب معتقد هستم دانشجویان دانشگاه تا به امروز با حضور و فعالیت های خود نمره درخشانی را در زمینه فعالیت های بشر دوستانه و اجتماعی دریافت کرده اند. وی در ادامه افزود: سیاست معاونت دانشجویی فرهنگی در قبال دانشکده ها به این شکل است که بتوانیم با خدمات خود و فراهم کردن امکانات به دانشکده ها خدمات رسانی کنند و امیدوارم سال 99 سالی باشد که بتوانیم با کمک دانشکده ها خدمات مفید و موثر تری را به دانشجویان دانشگاه ارائه کنیم.

سال 98 در اجراء برنامه ها از نظر کمی و کیفی پیشرفت داشته ایم
در ادامه مهندس حامد صمد پور مسئول فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی به تشریح عملکرد برنامه عملیاتی سال 98 پرداخت. و در این مورد گفت: سال 98 نسبت به سال های گذشته در اجرای برنامه عملیاتی پیشرفت خوبی داشته ایم. برنامه های عملیاتی سال 99 نسبت به سال 98 بیشتر شده است و یاری دانشکده ها را می طلبد تا دستاورد مناسبی را در پایان سال بدست آوریم و بتوانیم تمامی فعالیت های خود انجام دهیم و نتیجه را اعلام کنیم.دستیابی به این هدف بازنگری بهتری را در مورد مستند سازی ، ارسال گزارش و تهیه خبر می طلبد. دکتر حسن برکتی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی نیز افزود: فعالیت های دانشجویی و فرهنگی تعامل و ارتباطات بیشتری بین دانشکده ها و معاونت دانشجویی را می طلبد تا بتوانیم برنامه های معاونت را دریافت و اجراء کنیم و اخبار و عملکرد خود را به معاونت انتقال بدهیم. این ارتباطات باعث می شود روند تصمیم گیری، مستند سازی، گزارش دهی و گزارش گیری و اجرای برنامه های تسهیل شود.

هر دانشکده یک خانه فرهنگ
دکتر پورغریب ضمن تاکید بر اهمیت مدیریت هنری و فوق برنامه و مدیریت تربیت بدنی گفت: به روز رسانی و افزایش امکانات این دو مدیریت جزو اولویت های معاونت است و در این راستا خانه فرهنگ کوی و ساختمان 43 بازسازی شده تا فضای مناسب برای فعالیت های فرهنگی فراهم شود و در نظر داریم برای هر دانشکده یک خانه فرهنگ متناسب با فضا و عملکرد آن دانشکده آماده شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در سال گذشته چند سالن ورزشی نیز در خوابگاه ها افتتاح شد و بعضی از سالن های قدیمی بازسازی شده و آماده خدمات رسانی به دانشجویان است و امیدواریم بزودی یک مجموعه ورزشی نیز به مجموعه های دانشگاه اضافه شود.
 

اخبار خوبی در راه است
در ادامه حضار جلسه در مورد بوجود آوردن تسهیلات مالی بهتر برای دانشجویان به بحث و گفتگو پرداختند و راهکار های مختلفی مطرح شد تا بتوان خدمات بهتری به دانشجویان ارائه شود.در ابتدا مقرر گردید شبکه ای از خانواده ها، خیرین و اساتیدی که علاقمند به کمک هستند تشکیل شود و پس از تامین منابع آنها را به صورت قرض الحسنه از طریق صندوق قرض الحسنه دانشجویان به دانشجویان تخصیص دهند.
 

نباید اینطور برداشت شود که خانواده ها می توانند فرزندانشان را پس از 18 سالگی رها کنند
دکتر صادقیان پشتیبانی خانواده از دانشجویان را یک موضوع موثر دانست و در این رابطه گفت: دانشجو تا 18 سالگی در بستر خانواده رشد می یابد و با قبولی در دانشگاه گاهی کاملا رها می شود و این درصورتی است که خانواده با توجه به شناخت و علاقه مندی خود به دانشجو می تواند تاثیرات مثبتی بر دانشجو داشته باشند و نباید اینطور برداشت شود که دانشجو پس از 18 سالگی باید رها شود. خانواده ها می توانند بر شاخص های مختلف زندگی دانشجویان موثر باشند و می توانند سطح زندگی دانشجو را ارتقا بخشند.

دقت شود شان و منزلت دانشجویان حفظ شود
در ادامه جلسه دکتر پورغریب گفت: ماهانه حدود 70 هزار عدد ماسک برای حفظ سلامت دانشجویان تقسیم می شود و از مسئولان مربوطه می خواهم از هرگونه اهمال وسهل انگاری در این رابطه از طرف همکاران جلوگیری شود و دقت شود شان و منزلت دانشجویان حفظ شود.

تاکنون  120 تابلو متناسب با محل در بعضی از بیمارستان ها نصب شده است
در پایان جلسه حجت ‌الاسلام ‌و المسلمین ابوالفتح غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز گفت: نهاد آمادگی  همکاری در برگزاری برنامه های فرهنگی و سیاسی و تشکیل اتاق های فکر دانشجویی را دارد و می توان در محور های مهدویت و موضوعاتی که دارای اولویت های اجتماعی باشند فعالیت نمود و از تهیه آرشیو آثار هنری با موضوعات فضاسازی قرآنی ، روایات ، مسائل تربیتی و اجتماعی ، عفاف و حجاب خبر داد و افزود تا کنون  120 تابلو در بعضی از بیمارستان ها متناسب با محل نصب شده است.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی ,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 158982
کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *