مراسم نکوداشت استاد دکتر مسلم بهادری
دکتر گتمیری: پس از گذشت 10 سال نام دفتر دانشآموختگان به برند تبدیلشده است
قائممقام دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه، برگزاری جشنهای فارغالتحصیلی یکپارچه توسط این دفتر را در منطقه بینظیر خواند.
گالری عکس سه
در مراسم نکوداشت استاد دکتر مسلم بهادری و رونمایی بنیاد علمی، فرهنگی ایشان که صبح روز سهشنبه 18 اسفند سال 94، همزمان با دهمین سالگرد تأسیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان در سالن ابنسینای دانشکده پزشکی برگزار شد، دکتر گتمیری قائممقام دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه با اشاره به روند تأسیس این دفتر گفت: ده سال پیش به دستور استاد لاریجانی، مقدمات تأسیس کانونی به نام کانون فارغالتحصیلان فراهم شد که نام دفتر دانشآموختگان را به خود گرفت.
وی با تبیین اهداف ایجاد دفتر دانشآموختگان گفت: بنا شد تا این دفتر، ارتباط دوطرفهای را با دانشآموختگان خود برقرار کند. یعنی از آنها حمایت کند و همچنین از این طریق، دانشگاه از کمکهای فارغالتحصیلان خود که در عرصههای مختلف به رشد و بالندگی رسیدهاند، بهرهمند شود.
دکتر گتمیری با اشاره به بررسی الگوهای مختلف بینالمللی و دبیرستانهای معتبر برای ایجاد دفتر دانشآموختگان گفت: در میان این الگوها، الگوی دانشگاه هاروارد که در سال 1968 تأسیسشده بود، بسیار جالب بود و توانستیم از آن کمک بگیریم. دفتر دانشآموختگان این دانشگاه، حدود 180 کانون فرعی داشت که در بیش از 70 کشور دنیا، از مسلمان تا مسیحی و کلیمی فارغالتحصیلان خود را زیر پرچم دانشگاه هاروارد گرد هم میآورد. بنابراین، با بومی کردن این الگو، ملاحظات فرهنگی و اقلیمی خود را در آن لحاظ کردیم.
وی یادآور شد: طرح اولیه دفتر ارتباط با دانشآموختگان در 9 بهمن سال 84 به تصویب رسید و پسازآن که استاد بهادری با آغوش باز پیشنهاد پذیرفتن مسئولیت این دفتر را پذیرفت، در سال 85 تأسیس شد.
دکتر گتمیری بابیان اینکه امروز پس از گذشت 10 سال دفتر دانشآموختگان به برند تبدیلشده است گفت: با آمدن نام دکتر بهادری بهعنوان رییس دفتر دانشآموختگان، بسیاری از گروههای فارغالتحصیل خودشان به سمت ما آمدند. بهطوریکه امروز در دانشگاه، 40 تا 50 کانون فارغالتحصیلان وجود دارد که زیر چتر این دفتر فعالیت میکنند.
خبرنگار: زهرا صادقی
عکاس: جمشید ربیعی
ارسال به دوستان