اولین جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): حساسیت ما مسئولان بیمارستان به رفع مسائل و چالشهای موردی منجر به اصلاح فرآیندها میشود
در جلسه این هفته تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص آداب برگزاری مراسم نکوداشت مقام معلم، کارنامه عملکردی اعضای هیئتعلمی، باز چینش مناسب نیروهای غیر هیئتعلمی برحسب نیاز واحدها و مطابق با مصوبههای دانشگاه همفکری و بهطور ویژه عملکرد بخش پاتولوژی مجتمع بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بیست و دومین جلسه تیم رهبری و مدیریت این مرکز شنبه 20 فروردین 1401 با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، معاونین و مدیران پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی و روسای بیمارستانها در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر دهقان روحیه کار تیمی و هماهنگی خوب گروههای مختلف را یکی از علل مهم پیشرفت امور مجتمع در 6 ماهه اخیر عنوان کرد و گفت: عملکرد 6 ماهه مجتمع مورد توجه دانشگاه بوده و این مسئولیت ما را در ادامه راه بیشتر میکند. امیدوارم مسیر نود ساله مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) همچنان باشکوه بهسوی بهتر شدن ادامه یابد. من تقارن دو رویداد مبارک بهار طبیعت و بهار قرآن را در آغاز سال نو به فال نیک میگیرم و امیدوارم بتوانیم با کمک هم سختیهای احتمالی را بهخوبی پشت سر بگذاریم.
وی بازدیدهای مقامات وزارت بهداشت و مسئولان دانشگاه را بیانگر جایگاه ویژه مجتمع در کشور خواند و تصریح کرد: برای اعتلای خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی بزرگترین مجموعه پزشکی کشور نیاز است همه دستبهدست هم دهیم و در رفع موانع و بهبود شرایط تلاش کنیم.
رئیس مجتمع ضمن تاکید بر اهمیت تکریم مقام استاد و نظرخواهی در خصوص نحوه برگزاری مراسم روز معلم با اشاره به اقداماتی چون بهسازی درب جنوب، ساماندهی پارکینگ، زیباسازی محیط، اصلاحات زیرساختی و پیگیری پیشرفت پروژههای مهدی کلینیک و ساختمان 540 تخت خوابی انستیتو کانسر که در ماههای اخیر و تعطیلات نوروزی انجامشده، توضیح داد: با توجه به اینکه بسیاری از فضاهای مجتمع جزء آثار میراث فرهنگی کشور است، تلاش بر این است تمامی زیباسازیها مطابق با قوانین بالادستی صورت گیرد.
دکتر دهقان همچنین، نظاممندی و ارزیابی دورهای عملکرد اعضای هیئتعلمی مجتمع با توجه به شاخصهای موردنظر معاونت درمان و دانشکده پزشکی و نیز توزیع مناسب نیروهای غیر هیئتعلمی بر اساس نیاز سیستم و مطابق با مصوبههای دانشگاه را در بهبود وضع موجود، ضروری و بسیار مهم خواند و گفت: ناآگاهی از قوانین توجیهپذیر نیست. روسای بخشها بازوی مؤثری برای کارنامه عملکردی پزشکان در جهت مثبت و اصلاح رویکردها هستند.
وی انتقادها و طرح مشکلات خرد و کلان در این جلسات را سازنده دانست و اظهار داشت: هرگز نباید به مسائل و چالشهای موردی بیتفاوت شویم چراکه حساسیت سیستم به این موارد منجر به اصلاح فرآیندها خواهد شد. سیاست ما در خرید تجهیزات پزشکی برای همه بخشها یکی است و به میزان نیاز و اثربخشی آن در عملکرد بخشها بستگی دارد.
رئیس مجتمع با استقبال از پیشنهاد دکتر گنجعلی خان مبنی بر ایجاد مرکز مانیتورینگ در مجتمع گفت: با توجه به پراکندگی فضاهای فیزیکی مجتمع تلاش میکنیم با نصب دوربینهای مداربسته در نقاط حساس و اتصال آنها به مرکز سانترال بتوانیم در لحظه، مناطق موردنظر را رصد کنیم.
دکتر دهقان در پایان بیاناتش به نقلقولی از استاد یلدا در اهمیت ویژه حضور پاتولوژیستها در مجتمع پرداخت و گفت: ایشان میگفتند پاتولوژیستها در تشخیص بیماری حرف آخر را میزنند. من هم به این نکته باور دارم، چراکه تا نتیجه پاتولوژی نیاید امکان ادامه درمان مناسب در بسیاری از موارد برای بیمار نیست. پاتولوژی بخشی است که با تمامی بخشها به نحوی در ارتباط است. از اینکه باوجود تمام محدودیتها، بهترین جوابها را ارائه میدهید متشکرم.
دکتر اورندی در ادامه به تهیه کارنامه درمانی اعضای هیئتعلمی مجتمع بر اساس شاخصهای معاونت درمان دانشگاه و ارائه بازخورد آن از سوی معاونت درمان مجتمع به روسای بخشها اشاره کرد و افزود: خوشبختانه استقبال خوبی از این اقدامات شده است. آگاهی اساتید از مؤلفههای مورد پایش و حضور روسای بخشها، قطعاً شرایط را به سمت بهبود سوق میدهد. اعتبار مجتمع اعتبار دانشگاه است و همه میدانیم که اساتید مجتمع زحمات زیادی میکشند و این زحمات باید جایی دیده شود.
دکتر صالحی نیز در خصوص آداب برگزاری مراسم روز معلم در دانشگاه و مجتمع گفت: با توجه به آموزشی بودن مجتمع و حضور اساتید برجسته و عالیرتبه رشتههای علوم پزشکی در آن بر خود میدانیم مراسم گرامیداشت روز معلم را امسال باشکوهتر از همیشه برگزار کنیم.
در این جلسه همچنین دکتر عبداللهی با تشریح تاریخچه، اساتید نامی، اعضا، تجهیزات، فعالیتهای تخصصی و فوق تخصصی، فرآیندها و گزارش آماری سال 1391 تا 1400 بخش پاتولوژی مجتمع، بیان کرد: بخش پاتولوژی این مرکز قدمتی 70 ساله دارد و اولین میکروسکوپ الکترونیکی کشور در آن به بهرهبرداری رسیده است. دکتر شمس شریعت و دکتر عبدالمحمود ضیا شمسا از مشاهیر پاتولوژی کشور در این بخش حضور داشتند. بر اساس HIS حدود 34 هزار نمونه در سال گذشته پذیرششده که 50 درصد آن بیوپسی، 27 درصد نمونههای بزرگ و چند ظرفیتی و 23 درصد آن نمونههای سیتولوژی بودند.
رئیس آزمایشگاههای مجتمع ضمن بیان نقاط قوت و ضعف، بخش پاتولوژی مجتمع را سرآمد خواند و افزود: اساتید این بخش نفرات برتر بورد تخصصی هستند. بعلاوه دو فلوشیپ پاتولوژی در رشتههای زنان و گوارش داریم. این بخش با امکان انجام بیش از صد مارکر IHC در حوزه ایمونوهیستو شیمی چه در بخش خصوصی و چه دولتی منحصربهفرد است. البته محدودیتهایی در تعداد هیئتعلمی، فضای فیزیکی و تجهیزات داریم که رفع آنها میتواند در تسریع پاسخدهی نمونهها و درنهایت افزایش اثربخشی درمان بیماران بسیار کمک کند.
وی در تکمیل توضیح خود در خصوص علل تأخیر پاسخدهی نمونههای پاتولوژی نقص مدارک ارسالی را مهمترین علت عنوان کرد و در توضیحاتش افزود: شرححال بیماران در پاسخدهی بسیار اهمیت دارد. از طرفی حجم بالای ارجاع مشاورههای پاتولوژی از سایر مراکز خصوصی و دولتی به مجتمع نیز در تأخیر جوابها بیتأثیر نیست.
در این جلسه دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر عباس علی بخشی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، دکتر سید روحالله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر علیرضا عبداللهی رئیس آزمایشگاهها، دکتر سید حسن اینانلو مدیر نظارت بر درمان، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر نوید مقدم سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، دکتر سید علی مؤمنی مدیر امور پژوهشی و فناوری، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، محمدحسین امراللهی مدیر منابع انسانی، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی و امیر رجبی رئیس دفتر ریاست و مسئول بهبود کیفیت از اعضای تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) حضور داشتند.
نظر دهید