16 آذر، سومین جشنواره دانشجویی ابنسینا برگزار می شود
زهرا سادات آزادمنجیر برگزاری جشنواره دانشجویی ابنسینا را در ایجاد محیط رقابتی و افزایش انگیزه دانشجویان مؤثر دانست
روابط عمومی دانشگاه در آستانه برگزاری سومین جشنواره دانشجویی ابنسینا با زهرا سادات آزادمنجیر، برگزیده حیطه آموزشی دومین جشنواره گفتوگو کرد.
زهرا سادات آزادمنجیر دانشجوی دکتری تخصصی (PhD) مدیریت اطلاعات سلامت و برگزیده حیطه آموزش دومین جشنواره ابنسینای دانشجویی در خصوص عوامل مؤثر در موفقیت خود گفت: وجود روحیه پژوهش محوری و علاقه خاص من به یادگیری و پژوهش و حضور در دانشگاه علوم پزشکی تهران که بسترهای لازم برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان را فراهم میکند، همچنین حمایت اساتید محترم گروه مدیریت اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی که بهصورت همهجانبه امکان تحقق ایدهها و رشد و شکوفایی دانشجویان را فراهم میکنند، در موفقیت من نقش داشته است.
آزادمنجیر درزمینه نحوه آشنایی و شرکت در دومین جشنواره ابنسینای دانشجویی گفت: مطالعه اخبار سایت دانشگاه از برنامههای روزانه من است و از طریق فراخوان اعلامشده در سایت روابط عمومی متوجه برگزاری این جشنواره شدم و با بررسی کتابچه برگزیدگان سال گذشته علاقهمند شدم که در دوره دوم جشنواره شرکت کنم. باوجوداینکه فعالیتهای پژوهشی متعدد داشتم اما با توجه به رقابت سختی که خوشبختانه در حیطه پژوهش بین دانشجویان دانشگاه وجود دارد، تصمیم گرفتم که سوابق خود را برای شرکت در حیطه آموزشی ارسال کنم.
وی با مؤثر دانستن برگزاری اینگونه جشنوارهها در ایجاد محیطهای رقابتی گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران افراد بااستعداد و پرتلاشی بودند که به این دانشگاه ورود پیدا کردند، اما مطمئناً برگزاری اینگونه ها جشنوارهها در ایجاد محیطهای رقابتی، حس قدردانی و تقویت انگیزه و ترغیب دانشجویان مؤثر خواهد بود.
فرصتی برای دیده شدن زحمات دانشجویان
برگزیده دومین جشنواره دانشجویی ابن سینا، برگزاری این جشنواره را فرصتی برای دیده شدن زحمات دانشجویان عنوان کرد و در خصوص تأثیر جشنواره در برنامهریزیهای آینده گفت: بعد از جشنواره هدفگذاریام برای آینده متمرکز بر اهداف بلندمدتتر و اثربخشتر شد و بیشتر به سمت فعالیتهایی کاربردیتر و مؤثرتر برای نظام سلامت و جامعه در حوزه تخصصی خود حرکت کردم.
آزادمنجیر روند اطلاعرسانی جشنواره را مناسب و روبهپیشرفت دانست و در خصوص گرنت هایی اهدایی گفت: با توجه به این امر که فرآیند داوری پروپوزالهای ارسالی چه در بخش پژوهش و چه در بخش آموزش (EDC) طولانی است و بهتر است مدت اعتبار گرنت ها متناسب بازمان این فرآیند در نظر گرفته شود که دانشجویان بتوانند در حوزه کاری خود با ارائه طرح از این گرنت استفاده کنند.
در کارنامه این دانشجو کسب رتبه اول با معدل کل 19.21 در مقطع دکتری تخصصی، رتبه اول در آزمون جامع دکتری تخصصی رشته مدیریت اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی در سال 1394، رتبه اول کشوری آزمون ورودی کارشناسی ارشد، تألیف یکفصل از کتاب Education in research انتشارات بنیادین بینالمللی AOSPINE در سال 2015، تألیف کتاب مقدمهای بر انفورماتیک پزشکی در سال 1391، داوری سمپوزیوم بینالمللی سالیانه انفورماتیک پزشکی انجمن انفورماتیک پزشکی امریکا در 4 سال متوالی از 2012 تا 2015، داوری مجله International Journal of Medical Informatics، چاپ 13 مقاله در ژورنالهای داخلی و خارجی (PubMed و ISI) دیده می شود.
ارائه 14 مقاله در کنگرههای ملی و بینالمللی، مجری 4 طرح تحقیقاتی، همکاری در پروژه بومیسازی و ایجاد طبقهبندی بینالمللی بیماریها (ICD) که بهصورت دوزبانه چاپشده است، برگزیده ششمین کنگره بنیاد آکادمیک جهانی دکتر یلدا در بخش محقق جوان، تدریس بهعنوان National Faculty در کارگاه بینالمللی اصول پژوهش به متخصصین جراحی اعصاب با حمایت بینالمللی AOSPINE (حوزه خاورمیانه) در سال 2015 از دیگر سوابق زهرا سادات آزادمنجیر است.
خبرنگار و عکاس: الهام حق شناس
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: