سلسله کارگاه های مجازی سبک زندگی اسلامی برگزار می شود

سلسله کارگاه های سبک زندگی اسلامی دوشنبه های هر هفته از ساعت 12 تا 13برگزار خواهدشد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بسیج جامعه پزشکی و اساتید، معاونت فرهنگی و جنگ نرم مرکز بسیج دانشگاه سلسله کارگاه های سبک زندگی اسلامی برگزار خواهد شد.
با توجه به شرایط فعلی جامعه که امکان برگزاری کارگاه ها بصورت حضوری نمی باشد بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه درنظردارد برای ارتقای معلومات دینی و بکارگیری آن در زندگی فردی و اجتماعی کارکنان سلسله کارگاه های سبک زندگی اسلامی را هردوشنبه از ساعت 12 الی 13 برگزارکند.
این کارگاه با تدریس اساتید برجسته حوزه و دانشگاه ازجمله حجت الاسلام  قریشی (مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ) حجت الاسلام محمدی (عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی) و حجت الاسلام زنده دل (معاونت فرهنگی بسیج دانشگاه) با موضوعات تفسیرقرآن کریم, نهج البلاغه, صحیفه سجادیه, اصول اعتقادی, احکام شرعی، اخلاق الهی و ..  میزبان تمامی کارکنان دانشگاه خواهد بود.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به شبکه های مجازی بسیج دانشگاه به آدرس raheshafatums@ در تمامی نرم افزارهای موجود مراجعه کنند در ضمن لینک کارگاه به شرح ذیل است.

مهدی  اعمالی

مهدی اعمالی