ششمین نشست ماهیانه هماندیشی روسای بخشها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
ششمین نشست هماندیشی ماهیانه روسای بخشها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چهارشنبه 5 شهریورماه ۹۹ با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، معاونان و روسای بخشهای مجتمع برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ششمین نشست هماندیشی ماهیانه روسای بخشها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چهارشنبه 5 شهریورماه ۹۹ با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، معاونان و روسای بخشهای مجتمع برگزار شد.
در این جلسه دکتر صادق نیت رئیس مجتمع با اشاره به زحمات شبانهروزی تیم درمانی استاد گتمیری بهویژه ریه،icu و قلب گفت: باوجود گرفتاری زیاد کادر درمانی به بیماری درمجتمع ولی خداروشکر به همت اساتید و کادر درمان کلیه همکاران بهبود و سلامتی خود را به دست آوردند و تا الان ما مشکل جانی نداشتیم.
رئیس مجتمع با اشاره بهاحتمال مواجهه با موج سوم بیماری کرونا در مهرماه و خصوصاً پاییز گفت: باید بتوانیم با برنامهریزی و پیشبینیهای لازم مانند موج اول و دوم سربلند باشیم و همچنین باید تمهیداتی درمجتمع اندیشیده شود تا غافلگیر نشویم، هم برای مدیریت بیماران کرونایی و هم غیرکرونایی چون عدم مراجعه بیماران غیر کرونایی بخصوص بیماران دارای بیماریهای مزمن و پرخطر به بیمارستانها ممکن است مشکلات بسیاری برای این بیماران ایجاد شود که خطر آن برای جامعه کمتر از کرونا نیست.
وی همچنین غافل نماندن از فعالیتهای اصلی مجتمع در حوزههای آموزش را امری ضروری دانست و عنوان کرد که تاکنون با تمام مشکلات از امر آموزش عقب نیستیم و کلیه اقدامات آموزشی تا حد ممکن انجامشده است.
در ابتدای جلسه دکتر اورندی مدیر واحد نظارت بر درمان مجتمع، گزارشی یک ماه از فرآیند مشاورهها درخواست شده در سطح مجتمع از بین 500 نمونه را ارائه داد.
سپس مدیر واحد نظارت بر درمان مجتمع گفت: از 500 نمونه برگه مشاورهای که در بازه زمانی یک ماه ارزیابیشده است یکسری نواقصی وجود داشت که اساتید و رزیدنتها باید به آن توجه ویژهای داشته باشند.
وی آموزش مداوم به رزیدنت در همه ردهها، استفاده از سامانه پرونده الکترونیک برای مشاورهها را نکات مهم، برای کمتر شدن نواقص در برگههای مشاوره دانست وبه آن تأکید کرد.
در ادامه دکتر دهقان معاون درمان مجتمع به تشریح گزارشی از اقدامات تیم مراقبت و درمان دکتر گتمیری پرداخت و گفت: از آغازین ساعات بستری شدن استاد، تیم درمان ایشان با استفاده از تمام ظرفیت و با حداکثر امکانات، درمان را شروع کردهاند که جا دارد در این جلسه از زحمات شبانهروزی اساتید تیم درمان دکتر ابطحی، دکتر بیگ محمدی، دکتر قناعتی، دکتر صالحی، دکتر عباسی، دکتر رحیمی و همچنین گروههای مشاورهای دکتر خوشابی گروه قلب و عروق، دکتر محمدی گروه مراقبتهای ویژه، دکتر امامی رضوی توانبخشی و فیزیوتراپی و دکتر بیطرف در گروه تغذیه تشکر کرد.
وی افزود: در حال حاضر شرایط بالینی دکتر گتمیری پایدار است و انشا الله به زود سلامتی کامل خود را به دست آورند.
در بخش دیگری از جلسه دکتر مریم مهرپویا عضو هیئتعلمی گروه داخلی قلب و عروق در خصوص مبحث روتیشن کرونا بر اساسنامه وزارتخانه توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: باید هر چه سریعتر برای گروههای هدف دستیاران سال اول، دوم و سوم برنامهریزی انجام شود و همچنین حیطه فعالیت و آموزش آنها درتریاژ تنفسی، ویزیت بیماران مبتلابه کووید در بخشهای انتخابی بهعنوان پزشک مسئول و مشاوره از بخشهای دیگر مشخص شود.
دکتر امامی رضوی رئیس بخش جراحی عمومی بیمارستان ولیعصر (عج) گفت: انصافاً مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در بحران کرونا، خیلی خوب عمل کرده است که جای تقدیر و تشکر از ریاست مجتمع و کلیه اساتید و کارکنان مجتمع را دارد.
در ادامه اعضای هیئتعلمی و روسای بخشها به بیان نظرات و پیشنهادهای خود در راستای مشاورهها، آموزش به رزیدنتها در همه ردهها، الکترونیکی کردن مشاورهها و مبحث روتیشن کووید پرداختند.
توضیح اینکه نشستهای ماهیانه روسای بخشهای مجتمع چهارشنبههای اول هرماه برگزار میشود.
نظر دهید