صندوق ثابت و سیار انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

همزمان با 11 اسفندماه روز رای گیری، انتخاب درست و شرکت گسترده مردم انقلابی ایران، صندوق های ثابت و سیار در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران استقرار خواهند یافت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در مسجد مجتمع بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) و مجموعه بیمارستان حضرت مهدی (عج) و نیز دانشکده دندانپزشکی صندوق ثابت رای گیری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برپاست.
همچنین برای بهره مندی و مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان، کارکنان، استادان و مردم در بیمارستان های شریعتی، مرکز طبی کودکان، مرکز قلب تهران و دیگر بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران صندوق سیار انتخابات به همراه مسئولان و ناظران انتخابات حضور خواهند داشت.
توضیح اینکه، این برنامه به همت مدیران و کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با شعار «همه با هم برای ایران در انتخابات شرکت می کنیم»، برای سهولت شرکت مردم و دانشگاهیان مهیا شده است.

جزییات بیشتر در پیوست خبر

علی محمدی فیض آبادی