فراخوان از دانشجویان پسر برای شرکت در تمرینات تیم های ورزشی منتخب دانشگاه

مدیریت تربیت‌بدنی با اعلام فراخوان، از دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور تکمیل تیم های منتخب ورزشی و شرکت در تمرینات دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در راستای افزایش فعالیت بدنی و تحرک و همچنین کسب مهارت دانشجویان پسر برای حضور در تیم های منتخب ورزشی دانشگاه، فراخوانی را در 4 رشته ورزشی بسکتبال، والیبال، تنیس روی میز و بدمینتون که زیر نظر مربیان مجرب برگزار می شود، اعلام کرد.
دانشجویان ورزشکار و علاقه مند به شرکت در این تمرینات می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88953872 داخلی 224 تماس و یا از طریق کانال ورزش دانشگاه به نشانی tumssport@ دیگر برنامه های تمرینی مدیریت تربیت بدنی را دریافت کنند.
برای دریافت برنامه تمرینات تیم های منتخب ورزشی رشته های قهرمانی دانشجویان پسر، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان